Porsche Approved Occasions - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Approved Occasions

Verzekerd van Toewijding

Een Porsche behoudt zijn essentie door de jaren heen. Onze Porsche Approved Occasions wekken nog steeds dezelfde intense emoties op als op de allereerste dag. Ze ademen de passie uit waarmee we ze op 111 cruciale punten hebben geïnspecteerd. Ze zullen uw hart sneller laten kloppen, omdat we onze uiterste toewijding steken in het voorbereiden van deze auto's. En ze bieden u zekerheid dankzij onze Porsche Approved Garantie.

De 111-puntencheck.

Bij onze Porsche Approved Occasions zetten we een extra stap. Onze technici voeren een grondige inspectie van de auto uit aan de hand van een checklist met 111 essentiële punten. Bovendien onderzoeken we de volledige documentatie en geschiedenis van de auto met grote nauwkeurigheid. Op deze manier creëren we niet alleen een bewijs van uitmuntende kwaliteit, maar bouwen we ook vertrouwen en waarde die blijft bestaan.

Klik op deze link om meer te lezen over de 111-puntencheck. 

Het klaarmaken van de auto.

Niets ontsnapt aan de ogen van onze technici. Alle functies worden gecontroleerd en indien nodig worden reparaties uitgevoerd met originele Porsche onderdelen. Bij het klaarmaken is er ook veel aandacht voor het optische. Gedreven door passie en perfectie brengen wij onze Porsche Approved Occasions zoveel mogelijk terug in de originele staat.

Porsche Approved Garantie.

Iedere gecertificeerde occasion wordt standaard geleverd met minimaal 12 maanden Porsche Approved Garantie en/of de lopende garantie van een nieuwe Porsche, tezamen met Porsche Assistance. De Porsche Approved Garantie voorziet in dekking voor alle onderdelen en waarborgt een zekerheidsniveau gelijkwaardig aan dat van een nieuwe Porsche garantie. Porsche Assistance staat garant voor hulp en mobiliteit in geval van pech, ongeval of diefstal.

Klik op deze link om meer te lezen over de Porsche Approved Garantie. 

Porsche E-Performance.

Porsche Approved dekt eveneens volledig elektrische en plug-in hybride modellen. De aangepaste 111-punteninspectie omvat onder andere een grondige controle van de hoogspanningsaccu. Bovendien staat uw Porsche Centrum klaar om advies te verlenen en ondersteuning te bieden bij de thuisinstallatie van laadapparatuur.

Klik op deze link om meer te lezen over Porsche E-Performance.

Porsche Financial Services.

Porsche Approved geldt ook voor volledig elektrische en plug-in hybride modellen. De aangepaste 111-punteninspectie omvat onder andere een grondige controle van de hoogspanningsaccu. Bovendien staat uw Porsche Centrum gereed om advies te geven en assistentie te bieden bij de installatie van thuislaadapparatuur.

Klik op deze link om meer te lezen over de financieringsmogelijkheden. 

Klik op deze link om meer te lezen over de Porsche verzekering. 

De originele accessoires van Porsche Tequipment.

Dankzij de hoogwaardige en originele accessoires van Porsche Tequipment kunt u uw occasion moeiteloos aan uw persoonlijke wensen aanpassen, met producten die naadloos aansluiten op zowel uw Porsche als uw eigen stijl. Aarzel niet om onze medewerkers te raadplegen en laat u inspireren.

Klik op deze link om de Porsche Shop te bezoeken. 

Porsche Assistance.

Deze unieke klantenservice verzekert u van op maat gemaakte hulp die perfect aansluit bij uw individuele behoeften en persoonlijkheid, beschikbaar 24 uur per dag, 7 dagen per week, overal in Europa.

Klik op deze link om meer te lezen over Porsche Assitance.