Over Porsche Centrum Leusden - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Welkom bij Porsche Centrum Leusden

Ons pand, op de Pon Campus in Leusden, is de oudste Porsche dealer van Nederland. Naast een ruim aanbod aan nieuwe Porsches, biedt Porsche Centrum Leusden ook een breed scala aan Porsche Approved. Met ons team, dat bestaat uit ruim veertig Porsche specialisten, streven wij naar uiterste klanttevredenheid. Door onze jarenlange ervaring kunnen en zullen wij aan uw verwachtingen voldoen. Onze verkoopadviseurs en technici beschikken over veel kennis en in veel gevallen over jarenlange werkervaring. Dit resulteert in deskundig advies voor alle (toekomstige) Porsche ambassadeurs. 

Om de hoogste kwaliteit te garanderen werken we alleen met originele Porsche onderdelen & accessoires. 

Met een breed assortiment aan Porsche merchandise, kleding en accessoires presenteren wij klanten en Porsche enthousiasten de nieuwste collecties aan Porsche producten. Tevens organiseren wij regelmatig driving events en introducties.

Kortom: bij Porsche Centrum Leusden bent u op het juiste adres voor de aanschaf, onderhoud en reparatie van zowel nieuwe als gebruikte Porsches. U bent natuurlijk van harte welkom in onze showroom voor deskundig advies, een kopje koffie en het ervaren van het echte ‘Porsche gevoel’. 

Graag tot ziens bij Porsche Centrum Leusden. 


Met vriendelijke groet,


Kevin Melissen
Salesmanager bij Porsche Centrum Leusden 

Frank van Diemen
Aftersalesmanager bij Porsche Centrum Leusden