Porsche Classic - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Classic

Youngtimer & Classic

Youngtimer & Classic

Porsche belichaamt zowel dynamiek en rijplezier als duurzaamheid en waardevastheid. Om deze eigenschappen ook te behouden bij Porsches die ouder zijn dan 14 jaar, introduceert de officiële Porsche dealer het Youngtimer & Classic Label. Porsches met dit label ondergaan een grondige inspectie van 111 punten, worden geleverd met 6 maanden garantie, hebben recentelijk onderhoud gehad bij de dealer, en beschikken over een nieuwe APK. Op deze manier stapt u in een Porsche zoals het hoort: zorgeloos en met volle vertrouwen.

Meer informatie
Porsche Classic Insurance

Porsche Classic Insurance

De Porsche Classic Insurance verzekering is speciaal ontwikkeld voor uw klassieke Porsche en sluit daar uitstekend op aan. In geval van schade wordt uw Porsche door een officieel Porsche Schadecentrum snel, efficiënt en zonder concessies gerepareerd.

Meer informatie
Porsche Classic Technisch Certificaat

Porsche Classic Technisch Certificaat

Er zijn van die momenten dat een eigenaar van een Porsche Classic wil kunnen aantonen dat zijn/haar auto origineel én in perfecte staat is. Precies daarover doet het Porsche Classic Technisch Certificaat een boekje open.

Meer informatie
Porsche Classic Communication Management

Porsche Classic Communication Management

Ook met uw klassieke Porsche wilt u snel, eenvoudig en comfortabel aankomen op uw bestemming. U kunt uw klassieke Porsche vanaf nu perfectioneren door uw Porsche te laten ondersteunen door een modern navigatiesysteem: het nieuwe Porsche Classic Communication Management (PCCM). Met het nieuwe Porsche Classic Communication Management kunt u uw klassieke Porsche uitrusten met de nieuwste apps vanaf uw mobiele telefoon.

Meer informatie
Porsche Classic onderhoudsset

Porsche Classic onderhoudsset

De relatie met uw klassieke Porsche is heel bijzonder en langetermijnrelaties moeten goed onderhouden worden. Dat geldt voor de techniek maar ook voor het uiterlijk. De 17-delige Porsche Classic-onderhoudsset is daar het beste middel voor.

Meer informatie