Nieuws

[VIDEO] Het vakmanschap achter de Taycan - aflevering 2: interieurperfectie

- In de tweede aflevering volgen we de vakmannen die streven naar de perfectie van het interieur. Het speciale OLEA-leer is geïnspireerd op klassieke clubfauteuils die tijdens hun natuurlijke verouderingsproces een uniek karakter ontwikkelen. Door middel van een specifiek printproces werd een oppervlak gecreëerd dat lijkt op een anilineleer, een natuurlijk ogend leer. Het patina blijft veranderen naarmate de jaren verstrijken. Stap in en ontdek de volgende generatie luxe met hetzelfde, iconische Porsche-gevoel. 

[VIDEO] Liefde voor het product: Porsche 550 Spyder

- Terwijl de zesjarige Eric nog het idee koesterde dat auto’s levende wezens zijn na het zien van de avonturen van een bepaalde Volkswagen in The Love Bug, gebruikten zijn ouders hun auto enkel om zich van A naar B te verplaatsen. Sinds Eric racestrepen schilderde en de koplampen van de auto van zijn vader afplakte, was hij verliefd. Als productontwerper van beroep waardeert Eric mooie verpakkingen. Deze prachtige Porsche 550 Spyder is dan ook zijn grote liefde.

Tussen coupé en cabrio: de geschiedenis van de 911 Targa

- Porsche introduceert in september 1965 de 911 Targa. Het is de allereerste cabrio met een vaste, veilige rolbeugel. De Targa heeft een vouwdak dat eenvoudig is te verwijderen en een neerklapbare achterruit van kunststof. Dankzij dit concept kun je genieten van open rijden, terwijl je - als het middendeel is verwijderd of de achterruit is neergeklapt - toch beschut zit. Met het Targa-concept geeft Porsche het startsein voor een nieuwe rijervaring die door de jaren heen niet alleen beschikbaar is voor alle 911-generaties, maar ook voor modellen zoals de 914 of de Carrera GT.

Team Porsche24 driven by Redline met coureur Max Benecke opnieuw op podium in Porsche TAG Heuer Esports Supercup

- Na zijn beide overwinningen tijdens het vorige evenement eindigde Maximilian Benecke, namens het Nederlandse team Porsche24 driven by Redline ook op de derde racedag van de Porsche TAG Heuer Esports Supercup op het podium. In de sprintrace op het digitale circuit van Donington Park in Groot Brittannië eindigde hij als derde. In de hoofdwedstrijd had hij ook uitstekend perspectief op een klassering in de top drie, maar na een fout in de openingsronde viel hij terug. Met prima snelheid maakte Benecke wel weer de nodige plaatsen goed, zodat hij uiteindelijk als zesde geklasseerd werd.

[VIDEO] Porsche Portraits: “Je zou kunnen stellen dat een auto wel degelijk een ziel heeft”

- Voor aflevering 4 van Porsche Portraits, waarin de mens achter de iconische 911 centraal staat, reizen we af naar het Limburgse heuvelland. Op de Mergelland-route tussen Maastricht en Vaals weerklinkt het raspende geluid van de laatste luchtgekoelde 911, de 993. De liefde van deze eigenaar voor zijn 911 Carrera gaat ver. Gepassioneerd vertelt hij over zijn perfectionisme en wat hij daarvoor terugkrijgt.