Nieuws

Porsche Advanced Driver: Training Classic

- De Porsche Advanced Driver Trainingen zijn drie uur durende een 1-op 1 rijtrainingen samen met een Porsche instructeur. U leert tijdens de training om alle capaciteiten van uw Porsche optimaal te benutten en het vermogen te beheersen in dagelijkse situaties. U zoekt de dynamische grenzen van uw Porsche op, waarbij er rekening gehouden wordt met de dagelijkse weersomstandigheden en andere weggebruikers. Veiligheid, beheersing en stuurvaardigheid staan daarbij centraal. Het aanbod van de Porsche Advanced Driver Trainingen bestaat uit vier verschillende trainingen. Vandaag: de classic.

De 911 GT3 RS Challenge – Level 4: The Encounter

- Tijd voor de deelnemers om kennis te maken met de Porsche 911 GT3 RS op de Hungaroring. Slechts één van hen lukt het om alle aanwijzingen van de instructeurs op te nemen en om alle spieren van het lichaam aan te spreken om de krachten van de auto te weerstaan. Slechts één zal het bonuslevel ontgrendelen om een echte coureur te ontmoeten en een voorproefje te krijgen van het racen in de Master Cup Training in Barcelona. Wie wil dit het meest? 

De geheime, witte Porsche collectie

- In de hyperactieve / hypercompetitieve Porsche wereld kan het lijken alsof er niets echt nieuw is onder de zon - geen auto onontdekt, geen verzameling zo obscuur dat ze onbekend is, en geen verzamelthema onontgonnen. Dat gezegd hebbende, is het lopen naar een van de grootste en meest geheimzinnige Porsche collecties ter wereld een surreëel genoeg ervaring, tot het besef komt dat bijna alles in de collectie wit is. Het is misschien de visie van het ideale latere leven in de Porsche: de auto's zijn wit, het gebouw is wit, de muren zijn wit, de vloeren zijn wit, het meubilair is wit. Als je langs de voordeur loopt krijg je twee opties: draag sokken of bedek je schoenen in beschermende laarsjes (natuurlijk wit). Je zult ook je mobiele telefoon in een emmer moeten laten vallen tot je weggaat; die is trouwens ook wit.

Is de Porsche Mission E Cross Turismo de snelste elektrische auto?

- Porsche staat voor boxermotoren met veel paardenkrachten en een geweldig geluid. Maar in de toekomst zou de wereld van de Schwaben wel eens heel anders kunnen klinken. Het Duitse Auto Motor und Sport kijkt met de Porsche Mission E Cross Turismo naar de toekomst en laat zien waarom het de snelste elektrische auto op de weg is. En AMS-redacteur Alexander Bloch krijgt een exclusief kijkje op het laadpark van het Porsche-testcentrum in Weissach.