Nieuws

Porsche24: rijden in een Porsche wordt beloond

- Porsche24 is het eerste initiatief dat rijders beloont voor wat ze het liefste doen: rijden. Porsche rijders sparen niet alleen punten met gereden kilometers, maar ook met deelname aan Porsche evenementen zoals rijtrainingen, rally’s en trackdays. Daarnaast hebben zij met Porsche24 op hun smartphone toegang tot alles wat met de Porsche beleving te maken heeft. De app biedt continu nieuwe (video)content over de historie, het heden en de toekomst van het merk en een overzicht van de mooiste routes ter wereld. Ook vinden Porsche rijders er een kalender met nationale en internationale Porsche evenementen waarvoor zij eenvoudig direct in de app tickets kunnen kopen.

Grote finale in Bahrein: Porsche 919 Hybrid rijdt zijn laatste race

- Aanstaande zaterdag sluit Porsche één van de meest succesvolle hoofdstukken in de lange autosporthistorie van het merk af. De negende en laatste ronde van het FIA World Endurance Championship (WEC) 2017 wordt de allerlaatste race voor de Porsche 919 Hybrid. Het LMP1-prototype wist drie achtereenvolgende edities van de 24 uur van Le Mans op zijn naam te schrijven (2015, 2016 en 2017) en won in diezelfde jaren ook de constructeurs- en rijderstitel in het FIA World Endurance Championship.

Lovende reacties Macan Experience

- Een week geleden vond op het RDW circuit in Lelystad de tweede Porsche Macan Experience plaats. Klanten, relaties en geïnteresseerden maakten er kennis met de veelzijdige mogelijkheden van de sportieve SUV. En dat betekende: van circuit (inclusief een hot lap met een coureur) naar offroad parcours binnen een minuut. Maar ook: de spectaculaire 'emergency stop & lane change'. Na afloop was de vraag: hoe hebben de deelnemers deze bijzondere en intensieve kennismaking met de Macan ervaren?