Service - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Service

Porsche Connect

Porsche Connect

Porsche Connect maakt van een Porsche als het ware een rollend commandocentrum. De bestuurder hoeft de auto niet meer uit om real time informatie over het verkeer, de stad, laad-/tankstations, parkeermogelijkheden en vluchten te krijgen.

Meer informatie
Haal- en Brengservice

Haal- en Brengservice

Als u geen vervoer nodig heeft, brengen wij u graag naar uw bestemming als uw Porsche bij ons is voor onderhoud. Het is daarnaast ook mogelijk om uw Porsche thuis, of op uw werkplek, op te laten halen.

Meer informatie
Deukendokter

Deukendokter

Heeft u in haast geparkeerd op een te kleine plek met als resultaat een vervelend deukje? Of heeft u een paaltje over het hoofd gezien? Een ongeluk zit in een klein hoekje en daarom komt Porsche Centrum Leusden met de 'deukendokter'.

Meer informatie
Porsche Approved Garantie

Porsche Approved Garantie

De Porsche Approved Garantie heeft exact dezelfde dekking als de Porsche Fabrieksgarantie. Dit is een volledige dekking met uitzondering van aan ouderdom of slijtage onderhevige onderdelen. Ontzettend fijn voor mogelijke verwachte en onverwachte problemen met uw Porsche.

Meer informatie
Porsche Insurance

Porsche Insurance

Zorgeloos genieten van uw Porsche staat voorop. U weet dat uw Porsche te allen tijde over voldoende vermogen beschikt, dat geeft een goed gevoel. De Porsche verzekeringen doen daar nog een schepje bovenop. Weten dat uw trotse bezit goed verzekerd is, brengt rust en vertrouwen. Dat geeft u een veilig gevoel waardoor u nog intenser van uw Porsche kunt genieten. Bij eventuele schade of diefstal wordt alles snel en met zorg door uw eigen Porsche Centrum geregeld en rijdt u indien nodig gewoon verder in een vervangende auto. Eén vertrouwd aanspreekpunt, dat is gemak.

Meer informatie
Porsche Classic Insurance

Porsche Classic Insurance

De Porsche Classic Insurance verzekering is speciaal ontwikkeld voor uw klassieke Porsche en sluit daar uitstekend op aan. In geval van schade wordt uw Porsche door een officieel Porsche Schadecentrum snel, efficiënt en zonder concessies gerepareerd.

Meer informatie
Lakverzegeling

Lakverzegeling

Autolak is net zo gevoelig als de menselijke huid. Vooral voor langdurige blootstelling aan de elementen leiden vroeg of laat tot uitdroging en minuscule breukjes in het lakoppervlak. Met Swisstec Paintprotection blijft uw Porsche ''nieuw voor altijd''.

Meer informatie

Import Service

Porsche Import Service Staat uw Porsche niet te koop in Nederland? Dan halen wij 'm voor u naar Nederland. De meest eenvoudige en betrouwbare manier om een Porsche uit het buitenland te importeren.

Meer informatie