N-markering banden - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

N-markering banden

Haal het beste uit uw Porsche.
Porsche rijden staat synoniem voor optimale prestaties. Een bewuste keuze voor het allerbeste, voor maximale handling, performance én een sublieme veiligheid. De banden vertalen die prestaties door naar het asfalt, waar ze pas echt tot hun recht komen. Met N-markering banden – ontwikkeld door gerenommeerde bandenfabrikanten en goedgekeurd door Porsche - haalt u altijd het beste uit uw Porsche.

Een band voor elk weertype.
Warme zomers, kille winters, een focus op maximale handling of juist optimale veiligheid: elke automobilist en elk seizoen stelt andere eisen aan de prestaties van een band. Daarom levert Porsche een goedgekeurde band met N-markering voor elke gelegenheid en voor elk model. De N-markering geeft de verschillende ontwikkelingen aan in verhouding tot de voorgaande generatie van dezelfde band.

Wat maakt een N-markering band uniek?
In een band met de exclusief aan Porsche voorbehouden N-markering op de wang combineert Porsche alle kennis en ervaring uit de internationale autosport met de technologie en knowhow van gerenommeerde bandenfabrikanten. Deze banden worden door specialisten uit de renstal van Porsche Motorsport onder racecondities en met geklokte rondetijden getest op onder andere de roemruchte Nürburgring-Nordschleife. Die focus op performance uit zich op de openbare weg in een perfecte wegligging, optimale controle in snelle bochten, een nog scherpere stuurrespons en maximaal rijplezier.

Bij de ontwikkeling van N-markering banden legt Porsche de lat extreem hoog, zonder ruimte voor concessies. Onze eisen aan deze banden zijn daarom veel strikter dan de voorgeschreven regelgeving in onder andere de EU en de VS.

Een N-markering band voor elke Porsche
Elk Porsche model heeft zijn eigen, unieke eigenschappen. Vanwege de locatie van de motor – voorin of achterin – is de gewichtsverdeling en daarmee de belasting op de assen bij elke Porsche anders. Banden met een N-markering worden daarom specifiek per model ontworpen, met de perfecte pasvorm van een schoen op maat.
Technisch onderscheiden deze banden zich bijvoorbeeld door een verstevigde radiale structuur, sterkere wangen en een optimale krachtverdeling op de assen. Maar ook de onderconstructie en rubbersamenstelling van deze banden zijn specifiek afgestemd op de wielophanging van elk afzonderlijk Porsche model.

Wilt u ook weten welke N-markering banden er geschikt zijn voor uw Porsche of wilt u meteen een afspraak maken? Neem dan contact op via de mail [email protected] of telefonisch via 033 - 49 49 911.