Porsche Classic onderhoudsset - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Classic onderhoudsset

De relatie met uw klassieke Porsche is heel bijzonder en langetermijnrelaties moeten goed onderhouden worden. Dat geldt voor de techniek maar ook voor het uiterlijk.

De 17-delige Porsche Classic-onderhoudsset is daar het beste middel voor. De set kan gebruikt worden voor de hele buitenkant en is geschikt voor alle lakgeneraties van Porsche. De opbergtas voor al uw cosmetische poetsmiddelen is bijzonder authentiek te noemen. De hoogwaardige opbergtas is uitgevoerd in klassieke stijl met Pepita-patroon.

De inhoud is zeer volledig te noemen en bevat; 1x autoshampoo (250 ml), 1x velgenreiniger (500 ml), 3-delige borstelset, 3-delige sponsset, 1x hard wax (250 ml), 1x kunststofreiniger (250 ml), 1x zeem, 2x microvezeldoek, 1x polish (250 ml), 1x bandenreiniger (500 ml), 1x reinigingsklei (100 g), 1x-ruitenreiniger (250 ml).

Koop de Porsche Classic Care Set voor € 449,-

Zullen wij uw Porsche cosmetisch aanpakken?
Het enige wat u nog nodig heeft is de rust en tijd om uw Porsche aan te pakken. Ontbreekt het u aan tijd maar wilt u wel uw Porsche de cosmetische aandacht geven die het verdient?

Meld u dan bij onze service adviseurs. Onze detailers werken graag aan uw Porsche. Bel ons op 033 - 49 49 911 of stuur een mail naar [email protected] en dan maken we graag een afspraak. We kunnen desgewenst de Porsche ook ophalen in onze gesloten trailer.

Maak een afspraak