Porsche Approved Garantie - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Car Configurator
Advies & Contact

Porsche Centrum Leusden

Zuiderinslag 8

3833 BP Leusden

T: 033 49 49 911

info@porschecentrumleusden.nl

Openingstijden werkplaats

Maandag - vrijdag 07:30u - 18:00u
Zaterdag 10:00u - 14:00u

 

Openingstijden showroom

Maandag - vrijdag 09:00u - 18:00u
Zaterdag 10:00u - 17:00u

Maak telefonisch een afspraak voordat u langskomt.

Modellen

Porsche Approved Garantie

Wilt u een aflopende garantie verlengen? Dat is mogelijk met de Porsche Approved Garantie.
Daarnaast is het mogelijk om deze garantie ook los af te sluiten.

Porsche Approved Garantie
Het is nu mogelijk om naast 1 en 2 jaar, de Porsche Approved Garantie voor 3 jaar te verlengen.
De Porsche Approved Garantie heeft exact dezelfde dekking als de Porsche Fabrieksgarantie. Dit is een volledige dekking met uitzondering van aan ouderdom of slijtage onderhevige onderdelen. Ontzettend fijn voor mogelijke verwachte en onverwachte problemen met uw Porsche.

Porsche Assistance is bij de Porsche Approved Garantie inbegrepen, wat zorgt voor mobiliteit bij reparatie aan uw auto. U maakt gebruik van de hulp die Porsche Assistance te bieden heeft wanneer uw Porsche pech heeft, bij ongevallen en/of diefstal. De dekking geldt over heel Europees gebied. Bij autopech kunt u bijvoorbeeld denken aan assistentie bij het vervangen van lege accu’s, bandenwissel/lekke banden, hulp bij storing systemen, leegzuigen bij verkeerde brandstof etc.

Voorwaarden
Voor het afsluiten van een Porsche Approved Garantie is het een vereiste dat uw Porsche een maximale leeftijd heeft van 14 jaar en een kilometerstand van minder dan 200.000 km. Bij verlenging van garantie moet uw Porsche een 111-puntencheck succesvol doorlopen. Tot slot is de garantie natuurlijk overdraagbaar bij zowel particuliere verkoop als bij verkoop binnen de Porsche dealer.

Ook voor Porsche Occasions
Een Porsche Approved Garantie is onder voorwaarden ook af te sluiten voor Porsche modellen waarop geen Porsche Garantie (meer) van toepassing is en die niet bij de officiële dealer zijn gekocht. In het laatste geval moet de klant naast de 111-puntencheck ook 90 dagen eigenaar zijn en de laatste grote beurt moet zijn uitgevoerd bij de Porsche dealer voor ingang van de garantie. Deze garantie biedt dezelfde uitgebreide dekking

Vervangend vervoer, haal- en brengservice
Kosteloos vervangend vervoer behoort tot één van de voordelen die u krijgt bij het afsluiten van een Porsche Approved Garantie. Wilt u liever dat wij uw Porsche bij u thuis komen ophalen, vervangend vervoer achterlaten is dat ook één van de mooie diensten die onderdeel zijn van de Porsche Approved Garantie. Uw auto wordt tot slot netjes teruggebracht met een verlengde garantie.

Prijzen

  1 jaar garantie 2 jaar garantie 3 jaar garantie
Porsche 911 € 1.805,00 € 2.815,00 € 4.066,00
Porsche Boxster € 1.360,00 € 2.075,00 € 2.866,00
Porsche Cayenne € 1.705,00 € 2.695,00 € 3.796,00
Porsche Cayman € 1.360,00 € 2.075,00 € 2.866,00
Porsche Macan € 1.530,00 € 2.375,00 € 3.326,00
Porsche Panamera  € 1.850,00 € 2.995,00 € 4.191,00
Porsche Taycan € 1.850,00 € 2.955,00 € 4.191,00

*Indien geen garantie is een toeslag vereist van €100,-.
 
Heeft u interesse in een Porsche Approved Garantie of wilt u vrijblijvende informatie ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@porschecentrumleusden.nl of bel naar 033 49 49 911

 Met een Porsche Approved Occasion weet u zeker dat u een gebruikte Porsche kiest die aan de hoge eisen van Porsche voldoet. Het Porsche Approved label wordt namelijk alleen toegekend aan Porsche occasions die uitvoerig gecontroleerd zijn door de ervaren specialisten van het Porsche Centrum en beschikken over een gedocumenteerde onderhoudsgeschiedenis. Daarnaast zijn de voertuigen altijd in een volledig originele staat. In het geval dat er sprake is van modificaties, krijgen deze Porsche occasions het label alleen als het gaat om aanpassingen die door een officiële dealer, met fabrieksonderdelen, zijn uitgevoerd.

Voordelen van een Porsche Approved Occasion
Porsche staat op de eerste plaats voor rijplezier en een smetteloze uitstraling, maar met een Porsche Approved Occasion kunt u daarbij ook rekenen op:

 • Een uitgebreide controle aan de hand van een checklist met 111 inspectiepunten
  Voordat we het Approved label toekennen aan een Porsche occasion, moet deze eerst een 111 punten lange checklist ondergaan en met glans doorstaan. Pas dan krijgt de auto het felbegeerde Porsche Approved label.
 • Aflevering en volledige poetsbeurt volgens de hoge kwaliteitsstandaard van Porsche 
  Uw Porsche Approved Occasion wordt technisch en optisch geprepareerd volgens de hoogste kwaliteitseisen.
 • Auto- en onderhoudshistorie zijn bekend
  De auto- en onderhoudshistorie van uw auto zijn bekend bij uw Porsche dealer. Daardoor zijn er geen verrassingen: niet voor de Porsche dealer en niet voor u.
 • Nationale Auto Pas 
  Wij garanderen u dat de kilometerstand die staat aangegeven bij een Porsche Approved Occasion correct is. Dit kan worden aangetoond met de Nationale Auto Pas.
 • Gebruik van originele Porsche onderdelen
  Een authentieke Porsche bestaat voor 100% uit originele Porsche onderdelen. Door het gebruik van uitsluitend originele Porsche onderdelen bent u ervan verzekerd dat uw Porsche Approved Occasion een 100% Porsche blijft.
 • Tot 24 maanden garantie op uw occasion – zonder kilometerbeperking of eigen risico 
  Elke Porsche Approved Occasion krijgt bij aflevering tot 24 maanden volledige Porsche occasion garantie, ongeacht het aantal kilometers dat u in deze periode rijdt. Deze garantie is niet alleen een zekerheid voor u, maar tevens een bewijs van het kwaliteitsniveau dat u kunt verwachten van onze selectie.
 • Tot 24 maanden Porsche Assistance – een mobiliteitsservice voor heel Europa met een uitgebreid pakket van diensten 
  Met Porsche Assistance kunt u rekenen op de extra zekerheid van de Porsche service – 24 uur per dag, 365 dagen per jaar en overal in Europa, waar u ook bent. De brede service van Porsche Assistance voorziet in een heel scala van diensten, uiteenlopend van directe hulp bij pech of een ongeval tot de begeleiding van repatriëring aan toe.

Wat mag u verder verwachten? 
Dankzij de door Porsche geselecteerde occasions krijgt u rijplezier, kwaliteit, waardevastheid en – bovenal - zekerheid. Het occasionaanbod van Porsche Centrum Leusden is zeer compleet. U kunt bij ons onder andere terecht voor uw Porsche Boxster occasion, Porsche Panamera occasion, Porsche 911 occasions en nog veel meer. Al deze Porsches worden uitvoerig gecontroleerd en worden in uitstekende conditie geleverd. Kortom, u kunt bij ons zorgeloos bezit nemen van de Porsche van uw dromen. En in het geval dat er zich toch een probleem voordoet, bent u volledig gedekt door onze uitgebreide garantiemogelijkheden.

Wilt u meer weten?
Neem direct contact op met een van onze medewerkers of maak een afspraak voor een proefrit. Het gehele Porsche Approved aanbod kunt u hier bekijken.

T: 033 49 49 911
info@porschecentrumleusden.nl