Routebeschrijving - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Routebeschrijving

Vanaf Amsterdam

Ga de A10 op vanaf s112. Neem de A1 naar de Randweg in Amersfoort en neem hierna de afrit 7-Leusden vanaf de A28. Vervolg de weg richting de Groene Zoom naar de Zuiderinslag in Leusden. Sla linksaf naar de Zuiderinslag en volg de borden op de campus.

Vanaf Utrecht

Neem de Nachtegaalstraat, Maliebaan en Waterlinieweg naar de A28 in Oost. Ga verder op de A28 naar Leusden. Neem afslag 6-Leusden-Zuid richting Woudenberg/N226 vanaf de A28. Neem vervolgens de Arnhemseweg/N226 en Groene Zoom naar de Zuiderinslag en volg de borden op de campus.

Vanaf Nijmegen

Begin op de A15 vanaf de s100, S110 en Afslag Knooppunt Ressen. Volg de linkerrijstrook bij het knooppunt Grijsoord om de borden E35/A12 richting Utrecht/Den Haag te volgen . Rijd vanaf de A50 en A12/E35 naar Maarsbergen. Neem afslag 22 Maarsbergen naar N226richting Maarsbergen/Woudenberg/Leersum/Maarn/Doorn. Volg de N226 en Hamersveldseweg naar de Zuiderinslag in Leusden. Volg hierna de borden op de campus.