Groot en klein onderhoud - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Groot en klein onderhoud

Ook voor uw Porsche is regelmatig onderhoud van groot belang. Bent u op zoek naar een goed adres voor Porsche onderhoud? De specialisten van Porsche Centrum Leusden beschikken over up-to-date kennis, het juiste gereedschap en de originele onderdelen om uw Porsche perfect te onderhouden.

Groot en klein Porsche onderhoud.

Alleen het beste is goed genoeg voor uw Porsche. Daarom is het belangrijk om rekening te houden met het onderhoudsschema van uw auto. Dit schema vertelt u wanneer uw specifieke model groot of klein onderhoud nodig heeft. Om dit zo eenvoudig mogelijk te maken, heeft Porsche Centrum Leusden onderhoudspakketten samengesteld voor grote en kleine beurten. Zo weet u precies wanneer uw Porsche aan welke vorm van onderhoud toe is. Voor de 911 geldt bijvoorbeeld dat alle modellen, tot en met de 996, iedere 2 jaar of om de 20.000 kilometer onderhoud nodig hebben. Bij de 997 en later is dat iedere 30.000 kilometer of om de twee jaar.

Neem voor advies over uw Porsche direct contact op met een van onze service adviseurs. 

Voordelen van regelmatig onderhoud.
Regelmatig onderhoud van uw Porsche heeft verschillende voordelen:

 • Betrouwbaarheid.
  Een goed onderhouden Porsche presteert altijd naar verwachting en zal u niet in de steek laten.
 • Mankementen worden eerder gesignaleerd.
  Lang doorrijden met een defect kan leiden tot grotere schade of onveilige situaties. Met regelmatig onderhoud is de kans op onvoorziene problemen veel kleiner.
 • Ook wanneer u weinig rijdt.
  Het regelmatig verversen van de olie voorkomt condensvorming en andere vervuilingen die de smerende werking reduceren. Verse olie voorkomt daarom onnodige slijtage en grote motorschade.
 • U behoudt uw mobiliteitsgarantie.
  Met een goed onderhouden Porsche heeft u altijd recht op Porsche Assistance en hulp bij pech, 24 uur per dag, 7 dagen per week, in heel Europa.
 • Behoud van waarde.
  Een volledige onderhoudsgeschiedenis draagt bij aan het behoud van de waarde van uw Porsche

Wilt u een afspraak maken?

Klik hier om direct online een afspraak te maken. 
Wilt u meer informatie over groot en klein onderhoud? Neem contact op met een van onze medewerkers.

T: 033 - 49 49 911
E: [email protected]