Porsche24. Porsche rijden worden beloond. - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche24. Porsche rijden worden beloond.

Over Porsche24
Porsche24 brengt alles samen wat het hart van de Porsche rijder sneller doet kloppen. Een programma vol events, trainingen, routes, nieuws en privileges die alleen zijn weggelegd voor de actieve Porsche eigenaar. Porsche24 is het eerste initiatief dat rijders beloont voor wat ze het liefste doen: rijden.

De events zijn georganiseerd door de importeur, uw Porsche Centrum Leusden of een van onze partners. Via de app kunt u zich direct hiervoor aanmelden of tickets bestellen. De routes in Porsche24 leiden u door de mooiste gebieden van Nederland en Europa en dagen u uit het beste uit uw Porsche te halen.

Rijden wordt beloond met mooie extra’s.
Met Porsche24 verdient u punten en badges voor elke gereden kilometer en elk event waaraan u heeft deelgenomen. Met elke rit en elk event bent u dichterbij het volgende level. Door punten en badges te sparen in de app groeit u door het programma. Hoe hoger het puntenaantal, hoe hoger het level. Met ieder level krijgt u toegang tot nieuwe Porsche rewards & privileges. De levels zijn als volgt ingedeeld:

  • Porsche24-level
  • Silver-level
  • Red-level
  • Yellow-levels

Hoe hoger het level, hoe leuker de verrassingen, uitnodigingen en beloningen die u kan ontvangen. Deze Rewards verschillen per event en activiteit en zijn bedoeld om de Porsche rijders in het zonnetje te zetten, te verrassen en te bedanken voor het actieve gebruik van de Porsche.

Badges
Naast het behalen van levels kunnen er ook badges toegekend worden. Het toekennen van badges staat helemaal los van het level waar u als Porsche24 member zich in bevindt. Badges kunnen door een Porsche24 member worden verdiend door middel van het rijden van kilometers of het meedoen aan officiële evenementen, tours en races. Hiervoor zijn speciale badges ontwikkeld. Naarmate Porsche24 langer loopt kunnen er nieuwe badges bijkomen.

Voor specifieke doeleinden (b.v. een groot en belangrijk evenement) kan een speciale badge ontwikkeld worden. Zo bestaat er bijvoorbeeld een speciale badge voor de Historic Grand Prix en de Porsche Days. Aan een badge kan een beloning worden gehangen, op die manier kunt u gemotiveerd en positief gestimuleerd worden om actief deel te nemen aan het programma, naast de levels. In eerste instantie zijn de badges vooral ‘verzamel objecten’.

  • Kilometer badge: vanaf 10.000 km
  • PSDS badge: na deelname aan een training van de Porsche Sport Driving School
  • Track badge: na deelname aan training op het circuit (via PPI, PAG of dealer)
  • Collector badge: vanaf het bezit van 2 Porsches
  • Classic badge: vanaf 1000 KM met een Porsche Classic
  • Rally badge: vanaf deelname aan 2 Rally's

Kilometers valideren
U als Porsche rijder verdient punten met het registeren van gereden kilometers. Voor iedere kilometer ontvangt u 1 punt. Het sparen van kilometer-punten is het belangrijkste onderdeel van het platform Porsche24. Hoe meer kilometers er gevalideerd worden, hoe meer er dus gereden wordt, hoe meer onderhoud dat oplevert, maar ook hoe beter het inzicht wordt in het autogebruik van uw Porsche. Bovendien is het dé manier voor u om progressie te zien in de groei door de levels. 

Het valideren van kilometers is een belangrijk proces dat zo is ingericht dat er moeilijk mee te frauderen is. De Porsche24 gebruiker dient namelijk letterlijk een foto van de kilometerteller in de auto in te sturen. Dit dient 'real-time' te gebeuren, dus terwijl u in de (geparkeerde) auto zit. Het is niet mogelijk om een foto te maken en die op een later moment in te sturen. Op het scherm in de app waar je kilometers invoert geef je daarnaast middels een tellertje aan wat de kilometer stand is. 

Aanmelden voor Porsche24
Volg onderstaande stappen om de app te downloaden en u aan te melden.

Aanmelden Porsche24 - Apple store (iOS)

Aanmelden Porsche24 - Google Play store (Android)