Service - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Service

Porsche Connect

Porsche Connect

Porsche Connect maakt van een Porsche als het ware een rollend commandocentrum. De bestuurder hoeft de auto niet meer uit om real time informatie over het verkeer, de stad, laad-/tankstations, parkeermogelijkheden en vluchten te krijgen.

Meer informatie
Haal- en Brengservice

Haal- en Brengservice

Als u geen vervoer nodig heeft, brengen wij u graag naar uw bestemming als uw Porsche bij ons is voor onderhoud. Het is daarnaast ook mogelijk om uw Porsche thuis, of op uw werkplek, op te laten halen.

Meer informatie
Deukendokter

Deukendokter

Heeft u in haast geparkeerd op een te kleine plek met als resultaat een vervelend deukje? Of heeft u een paaltje over het hoofd gezien? Een ongeluk zit in een klein hoekje en daarom komt Porsche Centrum Leusden met de 'deukendokter'.

Meer informatie
Porsche Approved Occasions

Porsche Approved Occasions

Een Porsche behoudt zijn essentie door de jaren heen. Onze Porsche Approved Occasions wekken nog steeds dezelfde intense emoties op als op de allereerste dag. Ze ademen de passie uit waarmee we ze op 111 cruciale punten hebben geïnspecteerd. Ze zullen uw hart sneller laten kloppen, omdat we onze uiterste toewijding steken in het voorbereiden van deze auto's. En ze bieden u zekerheid dankzij onze Porsche Approved Garantie.

Meer informatie
Porsche Approved Garantie

Porsche Approved Garantie

Ervaar onbeperkt rijplezier zonder zorgen dankzij de Porsche Approved Garantie. Of u nu vaak rijdt of uw Porsche vele kilometers verslindt, de Porsche Approved Garantie biedt onbeperkte kilometerdekking gedurende de gehele contractperiode, tot wel 15 jaar voertuigleeftijd - zelfs zonder voorafgaande garantiebescherming.

Meer informatie
Porsche Insurance

Porsche Insurance

Zorgeloos genieten van uw Porsche staat voorop. U weet dat uw Porsche te allen tijde over voldoende vermogen beschikt, dat geeft een goed gevoel. De Porsche verzekeringen doen daar nog een schepje bovenop. Weten dat uw trotse bezit goed verzekerd is, brengt rust en vertrouwen. Dat geeft u een veilig gevoel waardoor u nog intenser van uw Porsche kunt genieten. Bij eventuele schade of diefstal wordt alles snel en met zorg door uw eigen Porsche Centrum geregeld en rijdt u indien nodig gewoon verder in een vervangende auto. Eén vertrouwd aanspreekpunt, dat is gemak.

Meer informatie
Lakverzegeling

Lakverzegeling

Autolak is net zo gevoelig als de menselijke huid. Vooral voor langdurige blootstelling aan de elementen leiden vroeg of laat tot uitdroging en minuscule breukjes in het lakoppervlak. Met Swisstec Paintprotection blijft uw Porsche ''nieuw voor altijd''.

Meer informatie
Import Service

Import Service

Porsche Import Service Staat uw Porsche niet te koop in Nederland? Dan halen wij 'm voor u naar Nederland. De meest eenvoudige en betrouwbare manier om een Porsche uit het buitenland te importeren.

Meer informatie