Porsche Assistance - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Assistance

Deze exclusieve dienst voor klanten garandeert u aangepaste hulp, afgestemd op uw behoeften en persoonlijkheid, 24 uur per dag, 7 dagen per week, in heel Europa.

Ongeacht waar u zich in Europa bevindt achter het stuur van uw Porsche, de Porsche Assistance-service biedt u mobiliteit en veiligheid, het hele jaar door. Het klantenserviceteam achter Porsche Assistance zorgt ervoor dat u de best mogelijke hulp krijgt en staat klaar om u te assisteren bij het plannen van uw verdere reis en het reserveren van accommodaties onderweg - alles om u optimaal van dienst te zijn. Als uw auto moet worden afgesleept, kan Porsche Assistance u zelfs voor maximaal twee dagen een leenauto aanbieden, met een keuze uit een aantal hoogwaardige merken.

Voor veel Porsche-eigenaren is een dagje racen op het circuit ook aantrekkelijk, en als uw auto geschikt is om te worden vervoerd op een takelwagen, kan Porsche Assistance op verzoek zelfs regelen dat uw auto wordt opgehaald bij een toegankelijk circuit. Porsche Assistance is gratis gedurende de eerste twee jaar na aankoop van een nieuwe auto.

Porsche Assistance is beschikbaar voor een minimale periode van één jaar bij de aankoop van een Porsche Approved occasion en is inbegrepen in de Porsche Approved Garantie gedurende de hele looptijd van het beleid. Porsche Assistance For Life: indien uw auto is voorzien van een geldige Quality ID, heeft uw auto recht op Porsche Assistance, ongeacht het bouwjaar.

Als uw Porsche wordt onderhouden door een officieel Porsche (Service) Centrum nadat de officiële garantieperiode is verstreken, heeft u nog steeds recht op Porsche Assistance.

Porsche Assistance omvat onder andere de volgende diensten:

  • Hulp/assistentie bij pech of ongeval
  • Berging
  • Vervangend vervoer
  • Voortzetten van de reis/repatriëring/vervoer van het herstelde voertuig naar huis
  • Kosten voor overnachting
  • Autosleutelservice
  • Repatriëring van niet-hersteld voertuig naar huis
  • Repatriëring van het voertuig als de bestuurder dit niet kan
  • Telefonisch contact met het hulpcentrum

De diensten van Porsche Assistance worden altijd in overleg met u geleverd. Zelf genomen maatregelen kunnen niet worden vergoed.

Disclaimer: onder voorbehoud van drukfouten.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over Porsche Assistance? Neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie via 033 - 49 49 911 of mail naar [email protected].