Serviceprijzen - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Serviceprijzen

Porsche serviceprijzen per model

Porsche hanteert vaste serviceprijzen voor alle modellen. Elke Porsche heeft een specifieke onderhoudsbehoefte en daarmee variëren de werkzaamheden en de service-intervallen.

Originele onderdelen, vaste serviceprijzen

De vaste servicetarieven van Porsche gelden voor alle werkzaamheden: of het nou gaat om groot of klein onderhoud, het verversen van remvloeistof of het vervangen van luchtfilter of remblokken. Uiteraard maken we bij service en onderhoud uitsluitend gebruik van originele onderdelen.

Vooraf duidelijkheid

Per model en type hanteren we prijzen inclusief BTW. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Voor aanvullende werkzaamheden gaat de service-adviseur vooraf met u overleg en verzorgt hij een prijsopgave. Kortom: de onderhoudskosten zijn 100% transparant, zonder verrassingen.

Gereduceerd Classic-tarief

Voor klassiekers geldt het zeer aantrekkelijke Porsche Classic-tarief voor het uurloon bij onderhoud en reparatie. Selecteer hieronder uw model en u ziet direct of uw Porsche in aanmerking komt voor het Classic-tarief en hoe voordelig dit voor u is.

Selecteer hier uw model Porsche

Goede restwaarde

Goed onderhoud met de kwaliteit en garantie van Porsche betaalt zich uit in maximaal rijplezier én in een goede restwaarde: aantoonbaar goed onderhouden Porsches zijn de meest gewilde.

Disclaimer: Aan de Porsche Serviceprijzen kunnen geen rechten worden ontleend. De Porsche Serviceprijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW en exclusief klein materiaal en milieutoeslag. Onder voorbehoud van drukfouten en of prijswijzigingen. Prijzen zijn alleen voor het voorschreven onderhoud en niet voor bijkomende werkzaamheden.