Porsche verzekering - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Insurance

Zorgeloos genieten van uw Porsche staat voorop. U weet dat uw Porsche te allen tijde over voldoende vermogen beschikt, dat geeft een goed gevoel. De Porsche verzekeringen doen daar nog een schepje bovenop. Weten dat uw trotse bezit goed verzekerd is, brengt rust en vertrouwen. Dat geeft u een veilig gevoel waardoor u nog intenser van uw Porsche kunt genieten. Bij eventuele schade of diefstal wordt alles snel en met zorg door uw eigen Porsche Centrum geregeld en rijdt u indien nodig gewoon verder in een vervangende auto. Eén vertrouwd aanspreekpunt, dat is gemak.

Altijd een optimale verzekering.
Via Porsche Centrum Leusden kunt u kiezen uit de volgende Porsche verzekeringen:

 • Porsche Insurance, voor Porsche modellen tot 8 jaar oud.
 • Porsche Topline Insurance, voor Porsche modellen met een (nieuw-)waarde hoger dan € 200.000.
 • Porsche Youngtimer & Classic Insurance, voor Porsche modellen van 8 jaar en ouder.

De eigenschappen van Porsche verzekeringen.

All Risk dekking.
Porsche verzekeringen zijn allriskverzekeringen, dekken de wettelijke aansprakelijkheid (WA) en hebben daarbij een volledige cascodekking. Met een maximum van 5 miljoen euro bent u goed gedekt tegen wettelijke materiële aansprakelijkheid. Vanzelfsprekend is ook schade aan uw Porsche goed verzekerd. Uw Porsche Centrum herstelt de schade en zorgt voor kosteloos vervangend vervoer.

Uitgebreide nieuwwaarderegeling bij diefstal of totaalverlies binnen 3 jaar na aanschaf.
In geval van diefstal of totaalverlies stapt u de eerste 3 jaar na aankoop van een nieuwe Porsche over in een nieuwe, gelijkwaardige Porsche via uw eigen Porsche Centrum. Bij diefstal of totaalverlies van een gebruikte Porsche uit de Porsche Approved selectie rijdt u - ter waarde van het volledige aankoopbedrag- in een gelijkwaardige Porsche via uw eigen Porsche Centrum. Ook na 3 jaar profi teert u van 10% extra vergoeding bovenop de dagwaarde van zowel uw auto als de accessoires.

Dekkingsuitbreiding.
De dekking van een Porsche verzekering is uit te breiden met een ongevallenverzekering voor inzittenden, schadeverzekering voor inzittenden en/of rechtsbijstandverzekering.

Schadeherstel bij een officieel Porsche Schadecentrum.
Uw eigen Porsche Centrum neemt direct de administratieve afhandeling van u over en zorgt dat uw auto naar een officieel Porsche Schadecentrum wordt gebracht. Daar wordt uw Porsche volledig volgens fabrieksspecificaties en met originele onderdelen vakkundig en veilig hersteld. Zodra uw beschadigde Porsche in de werkplaats staat, heeft u kosteloos de beschikking over een vervangende auto. Ook bij diefstal kunt u maximaal 30 dagen rekenen op kosteloos vervangend vervoer.

Hulpverlening standaard.
De hulpverlening varieert van assistentie ter plaatse tot transport naar uw Porsche Centrum. U maakt kosteloos gebruik van vervangend vervoer gedurende de reparatie en in het buitenland is zelfs aan hotelovernachtingen gedacht.

De voordelen van Porsche verzekeringen voor u op een rij:

 • Vakkundig schadeherstel via uw eigen Porsche Centrum.
 • Kosteloos vervangend vervoer bij herstel via uw Porsche Centrum.
 • Uitgebreide nieuwwaarderegeling; bij diefstal of totaalverlies binnen 3 jaar na aanschaf, rijdt u een nieuwe gelijkwaardige Porsche via Porsche Centrum Leusden
 • Uitgebreide aankoopwaarderegeling voor uw gebruikte Porsche, bij diefstal of totaalverlies binnen 3 jaar na aanschaf, rijdt u - ter waarde van het volledige aankoopbedrag- in een gelijkwaardige Porsche
 • Na 3 jaar profiteert u bij diefstal of totaalverlies van 10% extra vergoeding bovenop de dagwaarde van uw auto en verzekerde accessoires.
 • Beveiligingseisen die zijn afgestemd op de fabriekskenmerken van uw Porsche.
 • Dekking extra set velgen en banden. Mocht na totaalverlies van uw Porsche de huidige winter- of zomerwielen niet meer passen op de nieuwe auto, dan zijn deze meeverzekerd.
 • Concurrerende tarieven en uitstekende voorwaarden.
 • De dekking van een Porsche verzekering is uit te breiden met een ongevallenverzekering voor inzittenden, schadeverzekering voor inzittenden en/of rechtsbijstandverzekering.
 • Één vertrouwd aanspreekpunt in de vorm van uw Porsche Centrum.
 • Porsche Track Experience (PTE). Met een Porsche verzekering is uw Porsche standaard verzekerd op het circuit tijdens de, door Porsche Nederland georganiseerde, rijvaardigheidstrainingen: Warm-up, Precision, Performance en Master.
 • Porsche Advanced Driver Training (PADT). Met een Porsche verzekering is uw Porsche standaard verzekerd tijdens de, door Porsche Nederland georganiseerde, Porsche Advanced Driver Training.

Één vertrouwd aanspreekpunt.
Porsche verzekeringen bieden een veelomvattende dekking, een interessante premie en vakkundig herstel door een officieel Porsche Schadecentrum bij onverhoopte schade. Porsche verzekeringen zijn uitstekend te combineren met onze financieringsvormen, zowel zakelijk als privé. Porsche Centrum Leusden verzorgt graag een passende offerte voor u.

Wilt u meer weten?

Voor meer informatie neem contact op met Porsche Centrum Leusden.

Telefoonnummer: 033 - 49 49 911
E-mailadres: [email protected]