Porsche Insurance: Verzekeringen - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Insurance: Verzekeringen

Porsche Insurance is beschikbaar voor iedereen die een nieuwe, gebruikte, of klassieke Porsche aanschaft via een officieel Porsche Centrum of op een andere manier. Elke verzekering is maatwerk, maar één element staat altijd centraal: met een Porsche-verzekering kunt u zorgeloos genieten van uw droomauto. Onze verzekering omvat uitgebreide nieuwwaarderegeling en schadeherstel door Porsche zelf. Zelfs als u deelneemt aan officiële rijvaardigheidstrainingen van Porsche Nederland, zowel op de openbare weg als op het circuit, bent u verzekerd.

Rijplezier verzekerd. Het maatwerk van Porsche Verzekeringen.

Bij Porsche is rijplezier gegarandeerd, maar u kunt dat plezier ook extra zeker stellen met een Porsche-verzekering. Maatwerk staat daarbij centraal. Het begint met de Porsche Essence Insurance voor modellen tot 8 jaar oud. Voor nog meer zekerheid is er de Porsche Excellence-verzekering met een uitgebreide nieuwwaarderegeling, terwijl de Porsche Elite-verzekering volledig is afgestemd op Porsche-modellen met een (nieuw)waarde van meer dan €100.000. Voor Youngtimers en klassieke Porsches is er de speciale Porsche Youngtimer & Classic Insurance.

Een Porsche-verzekering is beschikbaar voor elke Porsche, ongeacht of u deze heeft gekocht bij een officieel Porsche Centrum, een onafhankelijk garagebedrijf, van een particulier, of zelfs in het buitenland. De verzekeringen van Porsche zelf bieden gemoedsrust en veiligheid. Natuurlijk kunt u ze ook combineren met de lease- en financieringsproducten van Porsche, allemaal op één vertrouwd adres bij uw Porsche Centrum.

Alle pluspunten in het kort: 

  • Concurrerende tarieven, uitstekende voorwaarden, afgestemd op uw Porsche
  • Vertrouwd: uw Porsche Centrum als aanspreekpunt 
  • Schadeherstel door Porsche zelf
  • Kosteloos vervangend vervoer bij schade
  • Uitgebreide nieuwwaarderegeling voor nieuwe Porsche modellen
  • Uitgebreide aankoopwaarderegeling voor gebruikte en klassieke Porsche modellen
  • Extra set wielen/banden meeverzekerd
  • Dekking naar eigen wens uit te breiden
  • Combinatie met lease- en financieringsproducten van Porsche mogelijk
  • Ook verzekerd tijdens officiële rijvaardigheidstrainingen van Porsche 

Klik voor meer informatie hier om de pagina over Porsche Insurance te bekijken.