Porsche Financial Services - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Financial Services

Porsche Privé Plan 

Let op: geld lenen kost geld.

Geniet van uw Porsche tegen een aantrekkelijk en verantwoord maandbedrag.

Porsche heeft speciaal voor particuliere bestuurders een verantwoorde financieringsoplossing ontwikkeld op basis van een aflopend krediet, waarbij rekening wordt gehouden met de vooraf bepaalde restwaarde van uw Porsche. Deze financieringsvorm biedt aantrekkelijke voorwaarden en concurrerende tarieven, met de zekerheid van vaste en lage maandelijkse betalingen. Samen met uw Porsche dealer stelt u de looptijd van de lening en het bedrag van uw aanbetaling vast, met inbegrip van de toekomstige restwaarde van uw Porsche, wat een financieel aantrekkelijke optie kan zijn voor uw volgende Porsche-aankoop.

Zekerheid door slottermijn

Het particuliere financieringsmodel van Porsche is gebaseerd op het principe van een slottermijn. De slottermijn vertegenwoordigt een vooraf bepaald restbedrag dat aan het einde van uw contractperiode nog openstaat. Gedurende de looptijd van het contract betaalt u alleen rente over dit bedrag en geen aflossing, wat resulteert in aanzienlijke verlaging van uw maandelijkse lasten.

De voordelen van Porsche Privé Plan:

 • Vaste maandlasten, vaste looptijd, vaste rente
 • Lage maandbedragen door hoge restwaarde
 • Financiering speciaal ontwikkeld voor auto’s
 • Deskundig en snel geregeld bij uw Porsche dealer

Porsche Privé Plan is een financieringsproduct van Porsche Financial Services. Voor informatie over Porsche Privé Plan verwijzen wij u naar uw Porsche dealer die optreedt als verbonden bemiddelaar van Porsche Financial Services.

Porsche Financial Services
Postbus 1119, 3800 BC Amersfoort
Telefoon 0334549181

 

Porsche Financial Lease 

Zakelijk financieren

Voor ondernemers is Porsche Financial Lease een doordachte financieringsoplossing, aangezien het u de mogelijkheid biedt om de investering buiten de reguliere bedrijfsfinanciering te houden. U wordt direct de economische eigenaar van het voertuig en kunt deze opnemen in uw balans. Bovendien heeft u de vrijheid om zelf de looptijd te kiezen die het beste past bij de gebruiksperiode en de afschrijving van uw auto. De kosten voor afschrijving en rente zijn fiscaal aftrekbaar, en u betaalt vaste maandelijkse termijnen, waardoor u een duidelijk overzicht heeft van de kosten van uw auto('s). Dit maakt Porsche Financial Lease tot een solide financieringsmogelijkheid voor zakelijke rijders.

De voordelen van Porsche Financial Lease:

 • Transparante, vaste maandlasten
 • Fiscale afschrijving
 • Lage maandbedragen door hoge restwaarde
 • Deskundig en snel geregeld bij uw Porsche dealer
 • Financiering speciaal ontwikkeld voor auto’s

Porsche Financial Lease is een financieringsproduct van Porsche Financial Services. Voor informatie over Porsche Financial Lease verwijzen wij u naar uw Porsche dealer die optreedt als verbonden bemiddelaar van Porsche Financial Services.

Porsche Financial Services
Postbus 1119, 3800 BC Amersfoort
Telefoon 0334549181

 

Porsche Full Operational Lease

Leasen voor ondernemers

Als u de keuze maakt voor Porsche, is het logisch om te vertrouwen op de vaste leasingpartner van Porsche voor het beste aanbod. Deze betrouwbare partner staat garant voor uw mobiliteit en verzorgt bovendien het volledige onderhoud, de reparaties en eventuele schadeherstelwerkzaamheden aan uw Porsche. De inhoud, omvang en tarieven van het Operational Leasecontract kunnen volledig worden afgestemd op uw specifieke wensen en de vereisten van uw bedrijf. U draagt geen economische risico's, wat een geruststellend gevoel met zich meebrengt.

Indien u uw Porsche gedurende de looptijd van het leasecontract voor een vast maandbedrag wilt rijden en exact wilt weten wat de financiële verplichtingen zijn, dan is een operationele leasevorm de juiste keuze voor u.

De voordelen van Porsche Full Operational Lease:

 • Persoonlijke service van de Porsche dealer
 • De beste zorg voor uw Porsche
 • Alles onder één dak geregeld bij uw eigen Porsche dealer.
 • Standaard de beste verzekeringsvoorwaarden
 • Service en dienstverlening zoals u die mag verwachten

Porsche Full Operational Lease is een leaseproduct van Porsche Financial Services. Voor meer informatie over Porsche Full Operational Lease verwijzen wij u naar uw Porsche dealer.

Porsche Financial Services
Postbus 1119, 3800 BC Amersfoort
Telefoon 0334549181