111-puntencheck - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

111-puntencheck

Ontdek in detail wat de 111-punteninspectie precies omvat.

 

Exterieur

Een Porsche straalt in al zijn glorie, en daarom controleren we de conditie van de carrosserie en de lak grondig, om eventuele schade te identificeren.

 

Vloeistoffen 

Wij inspecteren de niveaus van diverse vloeistoffen, waaronder motorolie, koelvloeistof, remvloeistof en koppelingsvloeistof, en vullen deze aan indien nodig.

 

Voertuigdocumentatie 

Een goed onderhouden garantie- en serviceboekje vormt een cruciaal kwaliteitskenmerk, en het draagt bij aan het vertrouwen. Degelijk onderhoud is een essentiële factor voor het behoud van de waarde van de auto. We controleren tevens de veiligheidsvoorzieningen en bevestigen of de gebruikte onderdelen Porsche-goedgekeurd zijn.

 

Interieur

Hier voeren we 39 van de 111 inspectiepunten uit. Deze richten zich met name op veiligheidsaspecten, maar omvatten ook infotainment en multimedia. Daarnaast controleren we alle aanpassings- en verstelmogelijkheden.

 

Voertuiganalyse

Tijdens deze fase lezen we het foutgeheugen uit en controleren we de kilometerstand om elke vorm van tellerfraude uit te sluiten. Een cruciaal onderdeel van dit proces is de gedetailleerde inspectie van de motor, waarmee we beginnende motorschade kunnen opsporen en uitsluiten.

 

Proefrit

Een proefrit vormt het hoogtepunt van de 111-punteninspectie. Tijdens deze rit testen we de werking van de veiligheids- en assistentiesystemen, evenals Porsche-specifieke kenmerken zoals de wegligging, motorprestaties en remcapaciteit.

 

Aandrijflijn en bodem

Tijdens dit onderdeel ligt de nadruk voornamelijk op de technische aspecten die van invloed zijn op de veiligheid, efficiëntie en sportieve prestaties. Hierbij wordt gelet op zaken zoals de transmissie, radiatoren, remmen, brandstoftoevoer, uitlaatsysteem en het onderstel.

 

Motor

De motor vormt het kloppende hart van een Porsche. Daarom inspecteren we zowel de prestaties van de motor als afzonderlijke componenten, zoals de riemen, de accu en andere essentiële onderdelen. De iconische Porsche-geluidservaring is onmeetbaar; deze moet u gewoon zelf beleven.

 

Wielen en banden

Banden spelen een cruciale rol in de veiligheid. Daarom is een grondige inspectie van de banden van groot belang. We beoordelen de conditie van de banden aan de hand van specifieke eigenschappen.