Porsche E-Performance - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche E-Performance

Soul, electrified. 

Elektrificatie opent de deur naar een nieuwe dimensie van rijplezier, waardoor bestaande brandstofmotoren ongekend krachtiger en efficiënter worden. Met de volledig elektrische Taycan herdefinieert Porsche de norm voor sportwagens van zowel het heden als de toekomst. Het brengt vooruitstrevende technologie binnen handbereik, terwijl het dezelfde passie en energie belichaamt die altijd al het merk Porsche hebben gekenmerkt. Ontdek hoe innovaties in technologie en design de essentie van Porsche naar nieuwe hoogten tillen en ervaar zelf de opwinding van elektrisch rijden.

Elektrische en hybride modellen

Vanaf het allereerste begin zijn we toegewijd aan het creëren van de sportwagen van de toekomst. Met Porsche E-Performance is de nieuwste generatie sportwagens klaar voor de komende jaren. Dit betekent maximale prestaties zonder de belasting van overtollige uitstoot. Hierdoor kunt u onverminderd genieten van de vertrouwde emoties, maar dan met hernieuwde energie. Ontdek de indrukwekkende prestaties van onze E-Hybrid modellen, of betreed de wereld van de allereerste volledig elektrische Porsche, de herdefiniëring van wat een sportwagen kan zijn.

Verken onze modellen met volledig elektrische aandrijving of plug-in hybride technologie en ontdek welk model het beste bij uw wensen aansluit.

Volledig elektrisch: 

E-Hybrid: 

Performance. Ongeëvenaard in elk opzicht 

Elke Porsche belichaamt slechts één droom: topprestaties met ultieme vrijheid. Dankzij Porsche E-Performance wordt deze ongeëvenaarde kracht naar een hoger niveau getild. Denk aan een acceleratie van 0 naar 100 km/u in slechts 2,8 seconden, het terugwinnen van tot wel 90% van remenergie, en de krachtige ondersteuning van uw brandstofmotor dankzij E-Hybrid technologie. Dit is technisch indrukwekkend, emotioneel adembenemend, en het kan simpelweg worden gemeten aan de hand van een glimlach.

Pure Performance in elk detail 

Samengebracht tot de ultieme rijbeleving. Elektrificatie opent een geheel nieuwe horizon voor uw rijbeleving. Denk aan sublieme wegligging en dynamiek, mede mogelijk gemaakt door de laaggeplaatste prestatiegerichte accu. Ervaar de explosieve kracht van elke start met launch control, en zie hoe de verbrandingsmotor en elektromotor op efficiënte wijze hun krachten bundelen. Elke gereden kilometer met E-Performance smaakt naar meer.

Maximaal rijplezier. Minimale weerstand

De Porsche Taycan wint tot 90% van de remenergie terug. Gecombineerd met Active Aerodynamics en een laaggeplaatste accu geniet u dankzij de minimale weerstand nog langer van elke rit.

Klik hier voor alle Taycan modellen. 

Topsnelheid. Ook tijdens stilstand 

We steken dezelfde energie in het opladen van uw Porsche als in de performance van de Porsche zelf. Zo denken we met u mee over de slimste laadoplossing voor bij u thuis en kunt u rekenen op een uitgebreide laadinfrastructuur.

Exclusiviteit boven massa

Ferdinand Porsche zei ooit: "We hechten er meer waarde aan bijzonder goede auto's te bouwen dan bijzonder veel." Deze belofte leeft voort tot op de dag van vandaag. Van esthetisch en functioneel adembenemend design tot aan personalisatiemogelijkheden. Met altijd het Porsche embleem als bewijs van eigentijdse exclusiviteit.

Exclusief design. Tegen de stroom in

Van klassiek naar futuristisch.

Digitale innovaties vloeien harmonieus samen met klassieke designelementen. Met hoogwaardig leer, vakmanschap en een intuïtieve interface zet de Taycan nieuwe maatstaven voor het interieur van elektrische sportwagens.

Functioneel design.

Prachtige koplampen tonen de naadloze samensmelting van design en functionaliteit. Matrix LED-koplampen integreren alle lichtfuncties tot één geheel. De luchtinlaten aan de zijkanten sturen inkomende lucht soepel langs de wielen.

Porsche Exclusive Manufaktur

Met ambacht en passie vertalen de vakmensen van Porsche Exclusive Manufaktur uw wensen in een uniek gepersonaliseerde Porsche. Tot in de kleinste details. Zo stapt u altijd in úw Porsche.