Start uw Porsche Classic project - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Youngtimer & Classic

Stap in een Porsche zoals het hoort: moeiteloos en met volle vertrouwen.

Porsches Youngtimer & Classic Label

Porsche belichaamt zowel dynamiek en rijplezier als duurzaamheid en waardevastheid. Om deze eigenschappen ook te behouden bij Porsches die ouder zijn dan 14 jaar, introduceert de officiële Porsche dealer het Youngtimer & Classic Label. Porsches met dit label ondergaan een grondige inspectie van 111 punten, worden geleverd met 6 maanden garantie, hebben recentelijk onderhoud gehad bij de dealer, en beschikken over een nieuwe APK. Op deze manier stapt u in een Porsche zoals het hoort: zorgeloos en met volle vertrouwen.

De voordelen van Youngtimer en Classic op een rij:

  • Een grondig inspectierapport gebaseerd op 111 punten – u weet wat u aanschaft.
  • 6 maanden garantie (met een maximumkilometerstand van 10.000 km) op de bewegende delen van de motor en versnellingsbak.
  • Recentelijk onderhoud uitgevoerd door de dealer (< 5000 km of maximaal 6 maanden geleden).
  • Banden met minimaal 4 mm profiel en een maximale leeftijd van 6 jaar.
  • Een nieuwe APK.
  • Een officieel geboortecertificaat.
  • Porsche Assistance mobiliteitsgarantie voor de duur van 1 jaar.

Raadpleeg uw verkoopadviseur voor meer informatie of bekijk de garantievoorwaarden. Let op dat de garantie en mobiliteitsgarantie vervallen bij gebruik op het circuit of deelname aan race- of rally-evenementen.