Zondag 21 mei: Rivierenrit - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Zondag 21 mei: Rivierenrit

07 april 2017

In samenwerking met Porsche Centrum Rotterdam en Porsche Club Holland is er een fraaie toerrit georganiseerd door Zuid-Holland en Utrecht, met daarin een hoofdrol voor de vele rivieren en watertjes die dit gebied doorkruisen. Onderweg zullen we uw kennis en oplettendheid testen met vragen over de omgeving en foto’s om te spotten. Voor de meest succesvolle equipes staan dan ook mooie prijzen te wachten op de eindlocatie. Voor de leden van de PCH kunnen er punten gescoord worden voor de Toer jaarbeker. De route is uitgezet op basis van een bolletje-pijltjesysteem. Ervaring is daarvoor niet nodig, er is een uitgebreide briefing vooraf.

De start van deze rit vindt plaats bij Porsche Centrum Rotterdam, waar uw wordt ontvangen met koffie met wat lekkers erbij. Na de briefing en de uitreiking van de roadbooks en de goodie bag gaan we van start en vertrekken we oostwaarts waar we al snel de eerste van diverse rivieren tegen komen.

Vervolgens gaat de rit door polders, langs grote rivieren en kleine watertjes, en we komen op plekken waar je anders nooit zou komen, Nederland op zijn mooist. De route zal na vele omzwervingen eindigen bij Porsche Centrum Leusden. Daar wacht u een heerlijk barbeque buffet.

De kosten voor deelname aan deze toerrit bedragen € 60,- per persoon (kinderen tot 12 jaar € 30,-). Dit bedrag is inclusief: 

  • Ontvangst bij Porsche Centrum Rotterdam;
  • Roadbook;
  • Goodie bag;
  • Uitgebreid bbq buffet bij Porsche Centrum Leusden.

Programma
11:30 - 12:00     Ontvangst PC Rotterdam
12:00 - 12:30     Uitleg en uitreiking roadbook
12:30                 Start van de toerrit
17:00 - 17:30     Ontvangst PC Leusden
17:30 - 19:30     Dinerbuffet & Prijsuitreiking

Rally check
Als speciale actie voor alle deelnemers bieden Porsche Centrum Rotterdam en Porsche Centrum Leusden, in de komende weken tot aan 21 mei, een geheel gratis Rally Check aan, waarbij uw Porsche gechecked wordt op een aantal essentiele punten. Zo weet u zeker dat u goed voorbereid aan de start van de Rivierenrit begint! Als u gebruikt wilt maken van dit aanbod, maak dan een afspraak bij 1 van de beide Porsche Centra.

Inschrijving
De inschrijving van de rivierenrit sluit op 14 mei 2017. Bij eventuele annulering na 14 mei kan geen restitutie van het inschrijfgeld meer verleend worden. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt en deze worden toegewezen op volgorde van inschrijving.

Inschrijven kan uitsluitend via het online inschrijfformulier. Open hier het inschrijfformulier.