Airco reiniging - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Car Configurator
Advies & Contact

Porsche Centrum Leusden

Zuiderinslag 8

3833 BP Leusden

T: 033 49 49 911

info@porschecentrumleusden.nl

Openingstijden werkplaats

Maandag - vrijdag 07:30u - 18:00u
Zaterdag 10:00u - 14:00u

 

Openingstijden showroom

Maandag - vrijdag 09:00u - 18:00u
Zaterdag 10:00u - 17:00u

Maak telefonisch een afspraak voordat u langskomt.

Modellen

Airco reiniging

Jaarlijks onderhoud van het airconditioning-systeem in uw Porsche is van groot belang. Verontreinigde airconditioning-systemen bevatten namelijk ziekmakende bacteriën die slecht zijn voor uw gezondheid en de werking van de airco negatief beïnvloeden. Tijdens de warme zomermaanden wilt u natuurlijk dat uw airconditioning optimaal functioneert voor een fris gevoel in de auto. Daarom werkt Porsche Centrum Leusden met een nieuwe milieuvriendelijke airco-reiniger: Green XL

Hoe werkt Green XL?
De meeste reinigingsmiddelen proberen de vervuiling van airconditioning aan te pakken door bacteriën te doden. Deze middelen kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid en bestrijden alleen de symptomen. Green XL reinigt daarentegen het kachelhuis en het interieur met goede probiotica. Dankzij de natuurlijk reinigende werking van deze bacteriën wordt het oppervlakte grondig gereinigd zodat de vervuiling zich nergens meer aan kan hechten. Bovendien is Green XL eenvoudig toepasbaar, binnen vijf minuten gereed en volledig veilig voor huid, kleding en het interieur van uw Porsche.

De voordelen van Green XL

  • Diepe reiniging van uw airconditioning
  • Bevordert een gezond milieu in de auto
  • Eenvoudig in gebruik en klaar terwijl u wacht
  • Vermindert het risico op allergieën in de auto
  • 100% natuurlijk
  • Geen giftige stoffen
  • Veilig voor u en uw auto
  • Slechts € 49,- inclusief BTW

Meer weten?
Wilt u meer weten over het reinigen van uw airconditioning, neem contact op met een van onze medewerkers via 033 49 49 911. Wilt u direct online een afspraak maken klik dan hier.