Terugroepactie My First Porsche - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Terugroepactie My First Porsche

01 mei 2018

Porsche Lizenz- und Handelsgesellschaft mbH & Co. KG heeft besloten ‘’My First Porsche’’ preventief uit de handel te halen. Het gaat om de houten, blauwe uitvoering met artikelnummer WAP0400110G.

Om te kunnen garanderen dat u de Porsche producten met een goed gevoel kunt gebruiken, worden er continu kwaliteitsanalyses uitgevoerd. Tijdens één van deze analyses is gebleken dat in enkele gevallen de wielen en assen van My First Porsche kunnen loskomen. Door deze loskomende kleine onderdelen kan verstikkingsgevaar voor kleine kinderen niet worden uitgesloten.

Omdat de veiligheid van u en uw gezin zeer belangrijk is voor ons, willen wij u vragen de speelgoedauto niet meer te gebruiken en aan ons terug te geven.

Wanneer u het product graag per post wilt terugsturen, neemt u voor de verdere werkwijze contact op met onze klantenservice via het telefoonnummer 0800-0918911 of middels een e-mail naar [email protected] Wij helpen u graag persoonlijk verder.

U kunt de speelgoedauto opsturen naar onderstaande adres:

Pon Logistics B.V.
Retouren webshop
Antwoordnummer 3171
3800 XA Leusden

Porsche stort het volledige aankoopbedrag van het product terug. Een aankoopbon is hiervoor niet nodig. Porsche maakt bij retourontvangst het betaalde bedrag over op de bankrekening of creditcard waarmee destijds betaald is.
Voor verdere vragen kunt u naar de klantenservice via het telefoonnummer 0800-0918911 of middels een e-mail naar [email protected].

Wij bieden onze excuses aan voor het ongemak dat door het terugsturen van het product ontstaat en bedanken u bij voorbaat voor uw begrip.