Speciaal voor Nederland: Porsche 911 Targa 4S Exclusive Edition - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Speciaal voor Nederland: Porsche 911 Targa 4S Exclusive Edition

16 april 2015
  • Zeer exclusief uitgevoerde 911 Targa 4S in Gulfblauw
  • 15 exemplaren om 50 jaar 911 Targa te vieren
  • Debuut op de AutoRAI


Porsche Nederland presenteert op de AutoRAI 2015 de 911 Targa 4S Exclusive Edition. Dit model wordt in een oplage van 15 exemplaren door Porsche Exclusive geproduceerd om ’50 jaar Targa’ te vieren. Alle modellen zijn uitgevoerd in het herkenbare Gulfblauw met accenten in hoogglans zwart en lichtmetalen wielen in het klassieke ‘Fuchs-design’. Elke 911 Targa 4S Exclusive Edition wordt geleverd met een fotoboek van de auto en het productieproces. Aansluitend aan de AutoRAI start de levering. De 911 Targa 4S Exclusive Edition is er vanaf € 223.230.

De 911 Targa 4S Exclusive Edition is speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld ter ere van 50 jaar Targa. Alle 15 exemplaren zijn uitgevoerd in de exclusieve kleur Gulfblauw met accenten in hoogglans zwart. De 20 inch lichtmetalen wielen zijn van het type Sport Classic Exclusive – liefhebbers herkennen er direct het historische ‘Fuchs-design’ in. Deze en andere nostalgische elementen harmoniëren fraai met hightech van vandaag. Standaard zijn bijvoorbeeld zwart getinte LED koplampen inclusief Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS+).

Ook voor liefhebbers: het interieur
Het exclusieve karakter van het interieur wordt al duidelijk bij het openen van de portieren: de verlichte instaplijsten dragen de 911 Targa 4S Exclusive Edition-aanduiding. Het interieur is met inbegrip van de Adaptieve sportstoelen Plus bekleed met zwart leder. De middenbaan van de stoelen is geïnspireerd op de ‘Pepita’-stof uit de jaren zestig. Alle lederstiksels zijn uitgevoerd in contrasterend Rodiumzilver. Een andere bijzonder herkenningspunt is de sierlijst op het dashboard met de 911 Targa 4S Exclusive Edition-aanduiding. De bijzondere afkomst van de auto wordt duidelijk gemaakt door het deksel van de middenarmsteun waarop ‘Porsche Exclusive Manufaktur’ staat vermeld.

Techniek van topniveau
De 911 Targa 4S Exclusive Edition beschikt over de 294 kW/400 pk sterke zescilinder boxermotor. Standaard op deze uitvoering zijn Porsche Doppelkupplung (PDK) het sportuitlaatsysteem, het Sport Chrono Pakket Plus en Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC). Als opties zijn een handgeschakelde zevenversnellingsbak, Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB) leverbaar en Burmester® High-End Surround Sound-System, waar het BOSE® Surround Sound-System standaard is. Ook de Powerkit die voor 30 pk extra vermogen zorgt, is optioneel.

Exclusief fotoboek
Elke Porsche 911 Targa 4S Exclusive Edition wordt geproduceerd bij Porsche Exclusive, de maatwerkafdeling van het merk. De exclusiviteit wordt nog eens benadrukt doordat elk model wordt geleverd met een fotoboek dat de totstandkoming van de auto in beeld brengt, inclusief al het handwerk dat daar bij hoort.

Levering in april
De Porsche 911 Targa 4S Exclusive Edition beleeft zijn debuut op de AutoRAI 2015. Direct na de nationale autotentoonstelling begint de levering. De prijs bedraagt € 223.230 voor de versie met PDK-transmissie, voorzien van de handgeschakelde 7-versnellingsbak beginnen de prijzen bij € 229.500.