Schitterende tocht van Rotterdam naar Leusden - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Leusden
Car Configurator
Advies & Contact

Porsche Centrum Leusden

Zuiderinslag 8

3833 BP Leusden

T: 033 49 49 911

info@porschecentrumleusden.nl

Openingstijden werkplaats

Maandag - vrijdag 07:30u - 18:00u
Zaterdag 10:00u - 14:00u

 

Openingstijden showroom

Maandag - vrijdag 9:00u - 18:00u
Zaterdag 10:00u - 17:00u

 

Modellen

Schitterende tocht van Rotterdam naar Leusden

23 mei 2017

Een gevarieerde mix van klassieke en nieuwe Porsche-modellen stond zondag 21 mei aan de start van de eerste Rivierenrit. Het was een perfecte dag om de Porsche’s uit de garage te halen en voor te bereiden op de zomerse weken die voor ons liggen. Organisator Porsche Club Holland had voor deze gelegenheid een prachtig parcours uitgezet tussen Porsche Centrum Rotterdam en Porsche Centrum Leusden. De 105 deelnemende auto’s volgden de route van De Lek door de weidse Alblasserwaard langs Hollandse stadjes als Schoonhoven en Ameide. Het werd een sportieve toertocht met originele foto-opdrachten en als afsluiting een heerlijke barbecue. Het was voor het eerst dat er een route was uitgezet tussen twee Porsche Centra in Nederland. Het bleek een zeer geslaagde formule, voor herhaling vatbaar!