Porsche24: rijden in een Porsche wordt beloond - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche24: rijden in een Porsche wordt beloond

20 november 2017

Porsche24 is het eerste initiatief dat rijders beloont voor wat ze het liefste doen: rijden. Porsche rijders sparen niet alleen punten met gereden kilometers, maar ook met deelname aan Porsche evenementen zoals rijtrainingen, rally’s en trackdays. Daarnaast hebben zij met Porsche24 op hun smartphone toegang tot alles wat met de Porsche beleving te maken heeft. De app biedt continu nieuwe (video)content over de historie, het heden en de toekomst van het merk en een overzicht van de mooiste routes ter wereld. Ook vinden Porsche rijders er een kalender met nationale en internationale Porsche evenementen waarvoor zij eenvoudig direct in de app tickets kunnen kopen.

“Rijden in een Porsche is sowieso al gaaf. Maar als dat rijden ook beloond wordt en de beloningen ook nog eens zaken zijn waar je als Porsche rijder echt blij van wordt, dan noem je dat – net als onze hattrick in Le Mans – een win-win-win”, zegt Jasper Koek, woordvoerder van Porsche Nederland. “Porsche24 gaat veel verder dan een loyaliteitsprogramma. Het is een rijdersprogramma voor iedereen in het bezit van een Porsche. Via de smartphone heeft een Porsche rijder nu op één plek toegang tot alles dat ons merk te bieden heeft. Zo maken we de binding met ons merk nog sterker.”

Met elke rit komen Porsche rijders een stap dichter bij het volgende level van Porsche24. Er zijn drie levels: Silver, Red en Yellow. Elk level biedt toegang tot nieuwe privileges, zoals VIP previews van nieuwe modellen, speciale roadtrips, bijzondere verrassingen en de mogelijkheid om als eerste tickets te boeken voor een event. Bovendien kunnen Porsche rijders badges scoren met deelname aan officiële evenementen, tours en races, die op hun beurt weer extra privileges opleveren.

Porsche rijders kunnen de Porsche24 app vanaf nu downloaden voor iOS en Android. Zij registreren zich met hun Porsche.