Porsche Sport Driving School breidt aanbod uit. - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Sport Driving School breidt aanbod uit.

12 maart 2015
  • Nu ook Performance- en Mastertraining in Nederland te volgen.
  • Circuitpark Zandvoort en Lelystad als trainingslocaties.
  • Trainingen met eigen auto – speciale circuitverzekering mogelijk.

De Porsche Sport Driving School breidt het cursusaanbod in Nederland sterk uit. Naast de basistraining Warm-Up en de vervolgstap Precision zijn nu ook de Performance- en Master (RS) trainingen in Nederland te volgen. Deelnemers die de Master RS-opleiding met goed gevolg afronden, kunnen een Europese racelicentie aanvragen. Naast een breder cursusaanbod, wordt ook het aantal beschikbare data uitgebreid. Alle trainingen worden gevolgd met de vertrouwde eigen Porsche. Speciaal daarvoor is nu ook een speciale circuitverzekering af te sluiten.
 
De Porsche Sport Driving School (PSDS) bestaat ruim 40 jaar. Dankzij de toegewijde instructeurs en solide lesmethoden is de PSDS internationaal uitgegroeid tot een begrip. De filosofie van de PSDS luidt als volgt: “Geef aan wat uw doel is en wij zorgen dat u het bereikt.”
 
Nu ook Performance- en Master trainingen in Nederland
De PSDS maakt gebruik van een stap-voor-stap trainingsmethode. De Warm-Up- en Precision-trainingen vormen daarbij de basis. Deze trainingen waren altijd al in Nederland te volgen en dat blijft ook zo. De vervolgtrainingen Performance en Master (RS) waren tot voor kort alleen in het buitenland te volgen. Op verzoek van veel klanten worden deze nu ook in eigen land aangeboden. De Performance-training is dé manier om met de eigen Porsche grenzen te verleggen. De nadruk ligt op prestaties. De Master-training is de meest uitdagende training van de PSDS. Dit is een training op autosportniveau met veel aandacht voor ideale lijnen en net als bij de Performance-training inclusief ‘vrij rijden’. Deelnemers die dit praktijkgedeelte met succes doorlopen en daarnaast een theorie-examen met goed gevolg afleggen (Master RS), kunnen hun Europese racelicentie aanvragen. De Performance- en Master-opleiding van de PSDS zijn te volgen op het circuit van Zandvoort of in Lelystad.
 
Met de eigen Porsche – goed verzekerd
Alle trainingen van de Porsche Sport Driving School worden gevolgd met de vertrouwde eigen Porsche. Elk Porsche model is geschikt voor gebruik op het circuit. Dat neemt niet weg dat circuitgebruik in vrijwel elke verzekeringspolis buiten de dekking valt. Daarom biedt Porsche speciaal voor gebruik tijdens trainingen van de PSDS een speciale verzekering aan. Deze dekt eventuele schade aan de auto en aan het circuit. Hierbij geldt een eigen risico van € 500.
 
Informatie en inschrijving via de Porsche site
Alle informatie over de Porsche Sport Driving School kunt u hier vinden. Op deze site is precies te zien wat er bij de verschillende trainingen op het programma staat. Ook is er een overzicht van de cursusdata in Nederland. Uiteraard kunnen Porsche rijders zich hier ook direct aanmelden voor deelname aan de training van hun keuze.