Porsche Days 2018 - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Days 2018

22 mei 2018

In het weekeinde van zaterdag 9 en zondag 10 juni vindt het mooiste autofeest van het jaar plaats: de Porsche Days 2018. Meld u aan t/m 1 juni. Daarna kunt u zich niet meer aanmelden.

In 2018 bestaat Porsche 70 jaar en op 9 en 10 juni is Circuit Zandvoort het epicentrum van de jubileumfeestelijkheden. En dat betekent actie. Tijdens de Porsche Days kunnen Porsche rijders met hun eigen Porsche circuitervaring opdoen. Er zijn track time-arrangementen beschikbaar voor elk type rijder: van enthousiaste beginner tot en met gevorderde rijders. Zelfs jongeren die nog geen rijbewijs hebben, kunnen het gevoel van circuitrijden in een Porsche ervaren: bij de Porsche Young Driver Experience staan de auto’s en de instructeurs klaar voor een unieke belevenis.

Uiteraard speelt Porsche Classic een hoofdrol tijdens deze speciale editie van de Porsche Days. In de klassieke Porsche pitboxen zijn bijzondere Classics te bewonderen. En als het daar toch over gaat: voor het eerst wordt er tijdens de Porsche Days een concours d’élégance georganiseerd. Hier krijgen de mooiste Porsche modellen het podium dat ze verdienen. Voor eigenaren van een klassieke Porsche is een speciaal track time-arrangement beschikbaar.

De Porsche Days 2018 kunnen ook inspireren. Zo is er een uitgebreid aanbod van Porsche Approved Occasions te bewonderen. Voor mensen die nog geen Porsche rijden, betekent dit een uitgelezen kans om een jongens- of meisjesdroom te verwezenlijken. Voor anderen is het juist de mogelijkheid om een volgende stap te zetten. Ook de jongste fans kunnen volop genieten van hun favoriete merk: in de Porsche Kids Corner kunnen ze naar hartenlust knutselen en spelen. Jongens- en meisjesdromen krijgen hier een speelse en creatieve invulling.

De Porsche Days 2018 zijn gratis te bezoeken. Om er een nog specialere beleving van te maken, zijn er speciale rij- en hospitality-arrangementen beschikbaar. Tickets hiervoor zijn te boeken via Porsche24. Een initiatief dat rijders beloont voor rijden en deelname aan events. Uw toegang tot Porsche24 is de Porsche24 app - vol events, rijtrainingen, de mooiste routes, het laatste Porsche nieuws, typische Porsche privileges en bijzondere verrassingen. De app downloadt u via www.porsche.nl/p24app.

Wilt u de Porsche Days bezoeken zonder deelname aan Porsche24, meld u dan aan via:

Tickets zaterdag

Tickets zondag