Porsche Centrum Leusden geeft het startschot voor de herfst met Rally - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Centrum Leusden geeft het startschot voor de herfst met Rally

13 september 2017

Zoals ieder jaar was het weer hoogste tijd voor de Porsche Centrum Leusden rally. Met 62 rijdende equipes beloofde het zondag 10 september een groot succes te worden. De nazomerse zonnestralen waren terug te zien bij de Cabriolet- en Boxster-rijders zich eraan gewaagd hadden om ook regelmatig zonder kap te rijden. Wederom stond de jaarlijkse rally in het teken van liefhebbers die met de combinatie van navigeren en nauwkeurige rijtechnieken hun auto’s stevig aan de tand voelden.

Bij het startsein reden de deelnemers met een grote glimlach weg richting Meppel. De uitgestippelde route werd onderbroken door een verzorgde lunchlocatie bij Havixhorst in Meppel. Tussen de expositie van sculpturen van het portret van koningin Beatrix in het beeldenpark werd kennisgemaakt en gelachen. Er werd zoals elk jaar volop gepraat over de route, technische snufjes en de nieuwste modellen die werden doorgelicht. Deelnemers en autoliefhebbers hebben genoten van de verschillende Porsche-modellen die op deze route tot hun recht kwamen.

Ook dit jaar was er een divers aanbod aan deelnemers – van de Rijkspolitie 2.7 Targa tot aan de nieuwste 991 modellen waren van ze weer van de partij. Deze rally kent zoals ieder jaar een Tour- en Sportklasse. Liefhebbers van het fijne stuurwerk konden nog een aantal uitdagende proeven doen waarbij ook zeldzame modellen zoals de Porsche 365 op de proef werden gesteld.

Met als eindpunt het Porsche Centrum Leusden stonden de food trucks klaar om de deelnemers te verwelkomen met diverse culinaire gerechten. Hier wisselden de deelnemers opnieuw bijzondere feiten en ervaringen uit over hun bolides. Zo sluiten wij ieder jaar de zomer af, en hopen wij jullie ook weer te verwelkomen in 2018!

De winnaars:

Sportklasse: Michael Koel & Nico Koel

Tourklasse: Joey Spaans & Julian Spaans