Porsche Centrum Leusden @ De Hoefslag Sterren Rally - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Centrum Leusden @ De Hoefslag Sterren Rally

25 juni 2018

Porsche Centrum Leusden is al 10 jaar partner van de jaarlijkse Hoefslag sterren Rally. Op vaderdag zondag 17 juni hebben wij weer genoten van de prachtige route westwaarts: door onbekende polders en uiterwaarden, over nooit bereden dijken en langs plaatsen waar niemand ooit van gehoord had. Wie heeft ooit gehoord van het plaatsje Uitweg? Welnu, tussen Uitweg en de eerste uitspanning waar de barista Italiaanse koffie combineerde met Hollandse lekkernij, daar werden de meeste punten verloren.

De groenste stukken van het Groene Hart werden doorkruist, plotseling onderbroken door de verlaten asfaltfabriek van Gouda, een mooie lunchplek voor de ware petrolhead. De licht verbaasde rijders wisten de Gazpacho, de Poké Bowl en de zalm met lamsoren van de Ofir vuurschaal moeiteloos te verorberen, om in de middag nog eens getest te worden op een militair terrein bij Hilversum. De uitslag was dan ook niet helemaal wat eenieder er van verwacht had: gedoodverfde winnaars en vanzelfsprekende verliezers moesten na afloop van de rally lang zoeken naar hun posities op de lijst, die niet zelden veel hoger of lager in de lijst stond dan verwacht.

Terug in Bosch en Duin kon eenieder zich ontspannen en laten verwennen door de brigade van De Hoefslag, en werd door veilingmeester Willem Berdenis van Berlekom een spannende en hilarische sfeer gecreëerd bij de verkoop-bij-opbod van een reeks veilingitems. Uiteindelijk kon er een cheque van liefst € 25.000,- worden overhandigd aan de Stichting Papageno, het goede doel van de rally in 2018.