Porsche 718 Boxster: de eerste geluiden uit de pers - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche 718 Boxster: de eerste geluiden uit de pers

12 april 2016

De Nederlandse vakpers heeft in Portugal uitgebreid kennis kunnen maken met de nieuwe 718 Boxster. Dit zijn de eerste bevindingen.

AutoWeek gaat in op het historische gehalte van de 718 Boxster. Aansluitend krijgt vooral de 4-cilinder boxermotor met turbo veel aandacht: 'Hij knalt, dreunt en sputtert. Bovendien is hij loeisnel en biedt hij punch over de hele range.' De conclusie van Autoweek: 'Het zijn de verfijning en de puurheid die de 718 Boxster zo steengoed maken. Alles klopt.'Ook Autoblog besteedt in de eerste live kennismaking met de 718 Boxster aandacht aan Porsches rijke historie van sportwagens met centraal geplaatste 4-cilinder boxermotor. Uit de testritten komt vooral het rijplezier naar voren. Autoblog roemt het chassis, de besturing en de balans en vat dat kort samen: 'Een echte rijdersauto.' Bovendien, zo stelt Autoblog: ‘De 718 Boxster is een dikke sportauto, volwassen in alle opzichten.’