Monteur Porsche Centrum Leusden behaalt prestigieus Porsche Classic certificaat - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Monteur Porsche Centrum Leusden behaalt prestigieus Porsche Classic certificaat

22 december 2016

Mark Jelier van Porsche Centrum Leusden is de eerste Nederlandse Porsche monteur die binnen de dealerorganisatie als Porsche Classic Techniker is gecertificeerd. Het prestigieuze certificaat wordt door Porsche AG uitgereikt aan monteurs die zich aantoonbaar hebben bewezen op alle gebieden van onderhoud aan klassieke Porsches. Porsche Centrum Leusden voldeed al aan de certificering van de Nederlandse importeur, maar komt met de internationale certificering ook tegemoet aan de strenge eisen van Porsche AG.

Porsche Centrum Leusden is zeer actief met Porsche Classics van 356 tot 996 en Boxster. De modellen worden in Leusden gewaardeerd als historisch erfgoed. Als eerste officiële Porsche dealer van Nederland beschikt Porsche Centrum Leusden over een enorme kennis van de klassiekers; de medewerkers hebben specifieke know-how over het onderhoud hiervan. Daarnaast heeft Porsche een speciaal opleidingsconcept ontwikkeld waardoor het merk met Porsche Classic Technikers een nog hoger kwaliteitsniveau kan garanderen. De certificering van monteur Mark Jelier wordt binnen de dealerorganisatie als het hoogst haalbare gezien.

Tijdens een intensief scholingsprogramma van zes weken bij Porsche AG in Stuttgart is Jeliers kennis op het gebied van classic onderhoud nog verder uitgebreid. Bij de certificering tot Porsche Classic Techniker kijkt Porsche onder meer naar motorreparatie en -revisie, diagnose van luchtgekoelde motoren en het diagnosticeren van alle classic modellen inclusief het gebruik van de originele testapparatuur. Daarnaast besteedt Porsche tijdens de training veel tijd aan de expertise op gebied van inspuiting. De certificering sluit aan op de visie van Porsche Centrum Leusden om het classiclabel van binnenuit nog verder uit te breiden.