Marché Macan: de luxe van zelf ophalen - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Marché Macan: de luxe van zelf ophalen

12 maart 2018

In een tijd dat online bestellen en laten afleveren de norm is, gooit Porsche het over een compleet andere boeg. In Marché Macan kunnen bezoekers verfijnde producten bestellen en maken ze vervolgens kans deze zelf bij een Nederlands verkooppunt op te halen, in stijl, met een Porsche Macan.

Bovendien maken bezoekers van de webshop elke week kans op een rit met een extra dimensie: het ophalen van de bestelling in het land van herkomst. Dus naar Parijs voor de macarons van Ladurée of naar Schotland voor een fles Isle of Harris Gin. Marché Macan is geopend van 8 maart tot en met 8 mei.

Marché Macan is er voor fijnproevers en liefhebbers van de goede dingen in het leven. Voor de tijdelijke webshop heeft Porsche diverse bijzondere producten geselecteerd: van de beste macarons en de meest verfijnde thee ter wereld, via een elegant zakmes en een design vulpen tot een luxe parfum en een unieke gin.

Marché Macan werkt eenvoudig: door via de site te bestellen, maakt diegene kans op een rit in de Porsche Macan om de bestelling op te halen. Voor degenen die de rit winnen, staat de Macan klaar bij het dichtstbijzijnde Porsche Centrum.

Eén keer per week verloot Porsche de ultieme afhaalmethode: een meerdaagse rit met de Macan naar de thuisbasis van de betreffende producent. Deze buitenlandse roadtrip is dé manier om alle sportieve en praktische kwaliteiten van de Porsche Macan te ervaren.

Marché Macan kent geen betaalknop; de producten kunnen in de winkel worden betaald als ze worden opgehaald. Degenen die geen rit in de Macan winnen, krijgen uiteraard te horen wat de beste alternatieve bestelmethode is zodat ze het product van hun voorkeur toch in hun bezit kunnen krijgen.

Alle informatie over Marché Macan is te vinden op PorscheMarcheMacan.nl.