Introductie 911 - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Introductie 911

15 december 2015

Vrijdag 11 december hebben we op feestelijke wijze de introductie van de nieuwe 911 gevierd. Gezien alle grensverleggende technologieën in de nieuwe 911 is dit in het bijzonder een speciaal moment voor Porsche. Reden genoeg om groots uit te pakken. Gelukkig waren de genodigden net zo enthousiast over de introductie als wij. Bij Porsche Centrum leusden hebben we zelfs meer dan 400 gasten mogen ontvangen!

De Tijd Vooruit,
Porsche kijkt altijd vooruit en de 911 loopt voorop waar het gaat om deze ontwikkelingen. Aan ons was de taak om dit met gepaste trots te illustreren. Denk bijvoorbeeld aan de futuristische kubus waarop de nieuwe 911 uit meerdere hoeken te aanschouwen was. Daarnaast was het met behulp van een virtual reality bril mogelijk om het geweld even écht van dichtbij te ervaren door mee te rijden tijdens een ‘hot lap’ van Jeroen Bleekemolen op Circuit Zandvoort.

Feestelijke avond
Het draaide natuurlijk niet alleen om de nieuwe 911. Mede dankzij u hebben we weer een prachtig jaar beleefd en wij hopen deze uitbundige introductie daarvan als een bekroning te mogen beschouwen. Wij zijn zeer verheugd over het succes van de avond en hebben met volle teugen genoten van de feestelijke afsluiting van 2015 en de introductie van een zeer bijzondere Porsche. Dat het alvast maar een voorproefje mag zijn van het komende seizoen.