Grote belangstelling nieuwe Porsche Panamera - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Grote belangstelling nieuwe Porsche Panamera

08 november 2016

Ready for take-off

Maar liefst 400 Porsche-liefhebbers kwamen vrijdag 4 november naar Porsche Centrum Leusden voor de introductie van de nieuwe Porsche Panamera. Daar genoten ze van een introductiefilm met een spectaculaire licht- en geluidsshow.

De feestelijke avond stond geheel in het teken van de uitmuntende klasse van de compleet vernieuwde Panamera. Onder het motto Panamera, a first class drive was Porsche Centrum Leusden aangekleed als Airport Business Lounge. Inclusief een draaiende sushibar, waar twee chefs exclusieve Japanse gerechten serveerden. Tussen de stewardessen, trolleys en eersteklas hapjes en drankjes door kregen de bezoekers alle informatie over techniek en design van de nieuwste Panamera.

Ook benieuwd? Bij Porsche Centrum Leusden staan twee gloednieuwe Panamera’s klaar om te bezichtigen. Een afspraak maken voor een proefrit kan natuurlijk ook.