Even voorstellen: Onze nieuwe serviceadviseurs - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Even voorstellen: Onze nieuwe serviceadviseurs

06 maart 2018

Een nieuw fris team aan de servicebalie staat voor u klaar. Maar liefst vier nieuwe serviceadviseurs zijn toegetreden tot het team van Porsche Centrum Leusden. We stellen ze kort aan u voor.

Albert Vink
Ik ga voor honderd procent tevredenheid

Albert Vink (25) is de garantiespecialist/schademanager van Porsche Centrum Leusden. Hij houdt zich dagelijks bezig met de afhandeling van schades en garantiegevallen. “Ook een Porsche rijder overkomt natuurlijk wel eens wat. Ik zit er voor om alles zo snel en probleemloos mogelijk voor ze op te lossen. Een schade aan je Porsche is nooit leuk, maar ik ben blij dat de klant door onze tussenkomst het pand met een grote glimlach verlaat.”
Vink houdt zich in zijn functie ook bezig met de controle op schadereparaties. Die vallen immers onder de strengste richtlijnen van Porsche AG. Alleen gecertificeerde schademedewerkers mogen aan de Porsches werken. “Ik ga voor honderd procent tevredenheid. Een klant mag dat terecht van mij verwachten. Ik hoop ons servicelevel nog verder omhoog te krijgen.”

Remco van Vliet
Vechten voor je klanten

Remco van Vliet (42) kent het merk Porsche op zijn duimpje. Hij was de afgelopen zeven jaar al werkzaam in de Porsche wereld. “Het Porsche logo staat als het ware op mijn voorhoofd getatoeëerd. Hoewel Porsche Centrum Leusden geen ‘doorsnee klanten’ heeft, is er wel een rode draad te constateren. Ze zijn bijna allemaal liefhebbers, ook de mensen die Porsche uit zakelijke overwegingen rijden. Ik zie mijn nieuwe job als een behoorlijke uitdaging. Het team moet het als een uitdaging zien om de top te bereiken; te willen vechten voor de klant. Met ons nieuwe ‘samen-gevoel’ gaat dat lukken.”

Tim Bloemheuvel
Ik werk met Porsches, niet met auto’s

Tim Bloemheuvel (26) gaat elke dag fluitend naar zijn werk in zijn nieuwe rol als serviceadviseur bij Porsche Centrum Leusden. Via een aantal merken uit de Volkswagen Group heeft hij nu zijn droombaan in Leusden gevonden. “Ik geniet van de beleving die bij Porsche hoort. Je koopt een Porsche omdat je het leuk vindt; niet omdat het perse moet. Ik werk dus met Porsches, niet met auto’s. Begrijp je het verschil? Eerlijk gezegd was die passie voor Porsche er niet altijd. Maar als je eenmaal hier werkt en kennis maakt met mensen die ermee rijden, ben je verkocht. ”

Frank van Diemen
Een vaste relatie met de klanten vind ik belangrijk

Ook Frank van Diemen (30) is een goede bekende binnen de Porsche wereld. Hij werkte voor zijn aantreden in Leusden ook al als serviceadviseur maar zag bij Porsche Centrum Leusden een nieuwe uitdaging. “Ik heb alle geledingen binnen de Porsche organisatie doorlopen; van monteur tot diagnosetechnicus en van chef werkplaats tot serviceadviseur. Als je met Porsches werkt, raak je al snel verwend. De auto’s zijn geweldig, en de mensen die ermee rijden meestal passionele Porsche-gekken. Dat geldt voor alle nieuwe modellen, maar ik vind het ook geweldig om met Porsche Classics te werken. Porsche Centrum Leusden heeft zich daar de laatste jaren behoorlijk in vastgebeten. Een vaste relatie met de klanten onderhouden vind ik belangrijk. Dat is waar we met ons nieuwe team naar streven.”