Even voorstellen, Han Koggel - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Even voorstellen, Han Koggel

09 maart 2015

‘Porsche is de champions league’
Han Koggel (32) heeft het altijd gezegd: ik ga nog een keer voor Porsche werken. Vanaf 1 maart is het zover en begint hij als verkoper in Porsche Centrum Leusden. “Voor een autoverkoper is Porsche het hoogst haalbare. Zeg maar gerust de Champions league.”
Hij weet het, het klinkt als een cliché, maar het is zo. Porsche ís een jongensdroom. Het ís een prachtig merk met een geweldige historie en technisch vernuft. “Ik vind het fantastisch om het vak van verkoper te kunnen combineren met een product van topkwaliteit. Mijn vader was ook autoverkoper en zo ben ik het vak ingerold. Ik houd van de dynamiek van de showroom, de hectiek van de dag en natuurlijk het contact met de klant. Ik hoop ook in Leusden weer snel een prettige klantenkring op te bouwen.”

Favoriet
Na korte stages bij Peugeot en BMW werkte Han Koggel elf jaar bij BMW Dusseldorp, onder andere in Apeldoorn. De komende jaren hoopt hij net zo succesvol te worden bij Porsche. “Ik hoop zo snel mogelijk thuis te raken in alle modellen en de organisatie. Ik ben extra toegevoegd aan het team, dus ik kan redelijk blanco de markt op om mensen in de regio enthousiast te maken voor Porsche. Mijn eigen favoriet? De 911 Carrera GTS komt dicht in de buurt. Net als de jubileumeditie 50 jaar 911.”
Voorlopig rijdt Han dagelijks op en neer tussen Leusden en Zwolle, waar hij woont met zijn vriendin. Hij houdt van gezelligheid, hardlopen en motorrijden. Dat laatste met een speciale liefde voor caféracers. “Ja, we blijven kleine jongens hè…”