Even voorstellen: André Bouwman, After Sales Manager - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Even voorstellen: André Bouwman, After Sales Manager

25 april 2018

André Bouwman (42) heeft ruim 21 jaar ervaring met aftersales service voor exclusieve merken. Op 1 maart maakte hij de overstap naar Porsche Centrum Leusden. André: "Als After Sales Manager draag ik, samen met het aftersales team, zorg voor alles wat er na de verkoop komt. We willen het verwachtingspatroon van onze klanten overtreffen."

Exclusieve merken
Bouwman heeft een technische achtergrond. Na de MTS Elektrotechniek doorliep hij versneld de monteursopleidingen en werkte hij als monteur, voorman, service adviseur en vijf jaar als After Sales Manager bij autobedrijf Hessing, dealer van exclusieve merken zoals Maserati en Lamborghini. Vervolgens zette hij zijn loopbaan voort bij Louwman Exclusive, dat acht exclusieve merken vertegenwoordigt. Daar heeft hij zes jaar lang als After Sales Manager een compleet nieuw team mogen opbouwen. Totdat een nieuwe kans zich voor deed.
“Begin januari zag ik een vacature van Porsche Centrum Leusden. Een leuke functie, in de buurt, bij een fantastisch merk… Ik heb gereageerd en ben op 1 maart hier begonnen.”

Direct connectie
Bouwman heeft niet alleen kennis van de klantenkring, er was ook direct een connectie met het serviceteam van Porsche Centrum Leusden. “Dat komt mede omdat ik zelf alle aftersales functies heb doorlopen en jarenlang op de werkvloer heb gestaan. Daarnaast vind ik het leuk om samen met een team een zo hoog mogelijk serviceniveau te bereiken.”

Transparant
“Onze werkwijze is heel open. De nieuwe, grote glazen wand als afscheiding tussen de showroom, de ruimte van de service adviseurs en de werkplaats, zorgt voor transparantie. Via de nieuwsbrief, de website en social media zullen we de komende periode ons hele team presenteren, zodat klanten weten wie er voor hun auto zorgt. En natuurlijk zullen we onze klanten ook op de hoogte houden van onze nieuwe ideeën om hen nog beter van dienst te zijn. Er staat hier een geweldig team, met de juiste motivatie en passie, dat klaar is voor de toekomst.”

Al Porsche fan?
“Ik hou van klassieke auto’s en heb een passie voor de techniek van de klassiekers. Bij een merk als Porsche, met zo’n lange historie, zit je dan goed. Dus ja, ik ben zeker Porsche fan!”

Naam: André Bouwman
Functie: After Sales Manager Porsche Centrum Leusden
Privé: getrouwd en 2 kinderen (3 en 5)
Vrije tijd: gezin, klassieke auto’s, wintersport