Beleef de passie van Porsche in 9:11 minuten - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Beleef de passie van Porsche in 9:11 minuten

29 maart 2017

Porsche lanceert het online 9:11 Magazine. Via 911-magazine.com kunnen Porsche fans genieten van alle facetten van het merk: van nieuwe modellen tot en met hoogtepunten uit de Porsche geschiedenis. Het web-tv-format sluit aan bij het Porsche klantenmagazine Christophorus. Beide verschijnen vanaf nu tegelijkertijd vijf keer per jaar, in het Engels en in het Duits. Online-redacties kunnen het complete magazine of individuele items kosteloos gebruiken. Ook extra (foto)materiaal is voor journalistieke doeleinden gratis beschikbaar.

 

Het 9:11 Magazine draait om emotie en laat technologische ontwikkelingen op toegankelijke wijze tot leven komen. Daarnaast is er veel aandacht voor het verleden, het heden en de toekomst van Porsche. Mensen staan daarbij centraal, zij vertellen verhalen die de kijkers bijblijven. Een goed voorbeeld is Walter Röhrl. De tweevoudig rally-wereldkampioen beschrijft in de eerste episode met het thema ‘Moed’ de legendarische Nacht van Arganil, waar hij als nieuwkomer de volledige wereldtop deklasseerde. Een ander artikel gaat in op de meest gedurfde kleuren voor de 911 en in ‘Courage to take time off’ reist een Panamera door het indrukwekkende Schotse landschap. De moed van de ontwikkelaars van Porsche komt aan bod in een item over de transaxle-modellen. De tweede episode van het Magazine heeft ‘Puur’ als thema en is gewijd aan de legendarische 911.