Brochures - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Taycan brochures

Bent u geïnteresseerd in een specifiek type van de Porsche Taycan en wilt u alles nog rustig nalezen? Download op deze pagina de brochure van de Porsche Taycan. Heeft u naar aanleiding van deze brochure vragen? Dan vernemen wij dat graag op 033 49 49 911 of mail naar info@porschecentrumleusden.nl

Porsche Taycan Turbo S

Het DNA van de Taycan Turbo S komt tot uitdrukking in zijn performance. De nieuwste aandrijftechnologie zorgt ervoor dat zijn vermogen vele malen kan worden gereproduceerd: 2 synchroonmotoren met permanente magneten katapulteren de Taycan Turbo S met maximaal 560 kW (761 pk) in 2,8 seconden van 0 naar 100 km/u. Lees in de brochure meer over de Porsche Taycan Turbo S of plan een proefrit in.

Porsche Taycan Turbo S

Porsche Taycan 4S

De Porsche Taycan 4S brengt het Porsche DNA naar een nieuw tijdperk in de automobielindustrie. De volledig elektrische aandrijfstructuur van de Taycan biedt ons hiervoor nieuwe mogelijkheden, die we consequent hebben toegepast. Lees in de brochure meer over de Porsche Taycan 4S of plan een proefrit in.

Porsche Taycan 4S

Porsche Taycan Turbo

De Porsche Taycan Turbo is met zijn innovatieve totaalconcept voorbereid op de toekomst. Kenmerkend zijn de eigenschappen die bepalend zijn voor élke Porsche: pure emotie en maximaal rijplezier. Lees in de brochure meer over de Porsche Taycan Turbo of plan een proefrit in.

Porsche Taycan Turbo