Plan hier uw proefrit - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Plan hier uw proefrit

Voordat u een Porsche koopt wilt u weten hoe de Porsche rijdt, dat begrijpen wij heel goed. Het gevoel dat u bij de betreffende Porsche hebt, is doorslaggevend. Neem uw partner of een goede vriend mee tijdens de proefrit, maar let op dat u niet meer dan 3 personen meeneemt in verband met de verscherpte maatregelen omtrent het coronavirus.

Contactloos proefrijden.
Geheel nieuw bij Porsche is het contactloos proefrijden. Na het invullen van uw gegevens in het formulier onderaan deze pagina, ontvangt u van een verkoopadviseur een bevestigingsmail met daarin een video. Deze video legt precies uit hoe de Porsche die u gaat proefrijden werkt. Vervolgens ontvangt u per e-mail vanuit Sign Request de mogelijkheid om het proefritformulier digitaal te ondertekenen. Vergeet niet uw rijbewijs mee te nemen wanneer u gaat proefrijden, omdat wij altijd een check doen op de geldigheid van uw rijbewijs. Kom langs met de auto die u eventueel wilt inruilen zodat wij terplaatse een voorstel op maat kunnen maken, uiteraard geheel contactloos.

Ready? Meld u aan voor de proefrit van uw leven.
Meld u hier aan voor een proefrit en geef daarbij aan welke auto u in te ruilen heeft.