Brochures - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Macan brochures

Bent u geïnteresseerd in een specifiek type van de Porsche Macan en wilt u alles nog rustig nalezen? Download op deze pagina de brochure van de Porsche Macan. Heeft u naar aanleiding van deze brochure vragen? Dan vernemen wij dat graag op 033 49 49 911 of mail naar info@porschecentrumleusden.nl

Porsche Macan

De Porsche Macan is een compacte SUV die sportiviteit, design en praktisch gebruiksgemak onlosmakelijk met elkaar verbindt. met de Macan bewijzen we dat we ons niets laten voorschrijven. Dat we geen trends volgen, maar liever onze eigen avontuurlijke verhalen schrijven. Lees in de brochure meer over de Porsche Macan of plan een proefrit in.

Porsche Macan

Porsche Macan GTS

Met de nieuwe Macan GTS wachten we niet tot het volgende avontuur zich aandient. We zoeken het zelf op. De liefde voor adrenaline ontsteekt in de nieuwe Macan GTS, een 2,9-liter V6 bi-turbomotor met 280 kW (380 pk). Dat is 20 pk meer dan bij het voorgaande model. Tijd verliezen is bij de Porsche Macan GTS nu eenmaal geen optie. De Macan GTS heeft meer te bieden. Hij biedt meer – op elke meter asfalt. Meer in elke bocht. Meer op weg naar de volgende sensatie. Soms is alles gewoonweg niet genoeg. Dan moet het meer zijn. More of what you love. Lees in de brochure meer over de Porsche Macan GTS of plan een proefrit in.

Porsche Macan GTS

Porsche Macan S

De Macan S bewijst met zijn dynamische totaalbeeld dat hij onmiskenbaar een sportwagen is. Vanuit het zijaanzicht van de Macan S lijkt elke spier gespannen – zoals bij een roofdier dat op het punt staat om toe te slaan. De daklijn helt naar achteren af, zoals bij een coupé. Zo ontstaat het voor een sportwagen zo kenmerkende dynamische lijnenspel. Lees in de brochure meer over de Porsche Macan S of plan een proefrit in.

Porsche Macan S

Porsche Macan Turbo

Bij een Porsche Macan Turbo rijden we niet alleen om van A naar B te komen. We willen elke seconde voelen dat ons leven dynamisch is. Ook onderweg. En het liefst in een sportwagen. Voor de Macan Turbo zorgt de nieuwe dakspoiler voor een nog betere aerodynamica. En bewijst daarmee dat maar één stroming echt belangrijk is: de eigen stroming. Lees in de brochure meer over de Porsche Macan Turbo of plan een proefrit in.

Porsche Macan Turbo