Porsche Weihnachtsmarkt - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Weihnachtsmarkt

09 december 2023 van 11:00 tot 09 december 2023 17:00 Dit evenement staat live op Porsche24 en de aanmeldingen zijn geopend.

Het is weer die tijd van het jaar, waarin we gezelligheid en warmte omarmen, en daarom nodigen we u en uw gezin weer uit voor de Porsche Weihnachtsmarkt bij Porsche Centrum Leusden. Dit evenement is een viering van de feestdagen en heeft voor jong en oud van alles te bieden!

Kom genieten van een sfeervolle dag vol plezier en kerstvreugde. Terwijl u de geliefde Porsche modellen bewondert, kunt u ook heerlijke hapjes en drankjes proeven. Daarnaast kunt u snuffelen tussen de kraampjes vol leuke kerstspulletjes, perfect om uzelf of een speciaal iemand mee te verwennen.

Laat uzelf betoveren door de magie van het seizoen en de prachtige auto's om u heen. We kijken ernaar uit om samen met u en uw gezin in de feeststemming te komen.

We hopen u te zien op de Porsche Weihnachtsmarkt bij Porsche Centrum Leusden - een gezinsvriendelijk, feestelijk evenement waar we samen kunnen genieten van deze bijzondere tijd van het jaar.

Fijne feestdagen en graag tot dan!

 

Klik hier om het evenement te openen in Porsche24 en om u aan te melden.