Test drive - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Test drive

Ontdek de aantrekkingskracht van Porsche. 

Kom langs bij Porsche Centrum Leusden voor een proefrit in de vernieuwde Taycan. Onze adviseurs zijn op de hoogte van alle nieuwe eigenschappen en bijkomende luxe. Verwelkomen wij u straks bij ons in het hart van Nederland?
 

De aantrekkingskracht van de nieuwe Taycan. 

Stap in de wereld van Porsche, waar kracht niet alleen een eigenschap is, maar vooral een beleving. Van het vermogen van de motor tot de naadloze versmelting van elegentie en prestaties. Elk moment achter het stuur voelt u de onweerstaanbare kracht van Porsche.
 
Alleen al met een krachtig design laat een Porsche de adrenaline stromen. De moeiteloze controle en het samenspel tussen mens en machine versterken dat nog eens. Voel de drang voorwaarts, ervaar de precisie in elke bocht en ontdek hoe de Porsche Taycan het begrip van rijdynamiek opnieuw definieert.
 
Met een combinatie van sterke eigenschappen maakt elke Porsche iets bijzonders los: aantrekkingskracht. Dat is niet uit te drukken maar iets om aan toe te geven. Ervaar de kracht van Porsche tijdens een uitgebreide test drive. De Taycan staat klaar bij Porsche Centrum Leusden.  
 

Informatie

Indien u specifieke vragen heeft over de Porsche Taycan of telefonisch graag een afspraak wilt plannen met een van onze verkoopadviseurs, neem dan gerust contact met ons op via:
 
[email protected]
033 - 49 49 911
 
 

Boek een test drive

Wilt u ervaren wat de aantrekkingskracht van Porsche inhoudt? Boek een test drive in de vernieuwde Porsche Taycan. 
 
Vul onderstaand formulier in om uw test drive aan te vragen.