Download Porsche 718 brochures - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Download Porsche 718 brochures

Bent u geïnteresseerd in een specifiek type van de Porsche 718 en wilt u alles nog rustig nalezen? Download op deze pagina de brochure van de Porsche 718. Heeft u naar aanleiding van deze brochure vragen? Dan vernemen wij dat graag op 033 - 49 49 911 of op [email protected].

 

Porsche 718 Boxster of 718 Cayman

De Porsche 718 is gebouwd met het sporthart in het midden. Een middenmotor-sportwagen die de sportiviteit van de legendarische Porsche 718 verenigen met de sportwagen van morgen. Lees in de brochure meer over de Porsche 718 of plan een proefrit in.

Download de brochure

Download de brochure

Porsche 718 Boxster S en 718 Cayman S

Wat de 718 S zo bijzonder maakt is de prestaties, het rijgedrag, het design en riante ruimteaanbod met 2 bagageruimtes. Maar bovenal: het middenmotorconcept dat dit alles mogelijk maakt. Lees in de brochure meer over de Porsche 718 S of plan een proefrit in.

Download de brochure

Download de brochure

 

Porsche 718 GTS 4.0 liter

De 718 Boxster GTS 4.0 en de 718 Cayman GTS 4.0 staan voor de fascinatie voor een sportwagen in de puurste vorm. Met name door het geluid dat rechtstreeks van het oor naar het gelukscentrum in de hersenen gaat. De klank van de 4,0-liter boxermotor met zes cilinders is raszuiver, rauw, klassiek en meeslepend. Lees in de brochure meer over de Porsche 718 GTS 4.0 liter of plan een proefrit in.

Download de brochure

Download de brochure

 

Porsche 718 Cayman GT4

De nieuwe 718 Cayman GT4 is de perfecte sportwagen voor iedereen die graag grenzen overschrijdt. Voor iedereen die liever vraagt ‘Waarom niet?’ dan ‘Waarom?’ Voor iedereen die plezier serieus neemt en liever in een sportstoel zit dan in een leren fauteuil. Lees in de brochure meer over de Porsche Cayman GT4 of plan een proefrit in.

Download de brochure

Download de brochure

 

Porsche 718 Spyder

Onruststoker. Durfal. Hemelbestormer. De nieuwe 718 Spyder weet precies wat hij wil. Hij is een belofte – aan elke weg en aan elke bestuurder. Dit is een roadster die zijn gelijke niet kent. Zonder  compromissen. Zonder medelijden. Zonder rationele argumenten.. Lees in de brochure meer over de Porsche Boxster Spyder of plan een proefrit in.

Download de brochure

Download de brochure

 

Op zoek naar een gebruikte Porsche 718?

Bent u na het lezen van de Porsche 718 brochure op zoek naar jong gebruikte Porsche 718 Boxster of Porsche 718 Cayman? Kijk dan hieronder het volledige aanbod.

Porsche 718 Boxster Porsche 718 Cayman