Cosmetic Repair Days bij Porsche Centrum Leusden

U wilt uw Porsche graag in goede staat houden. Helaas zijn kleine beschadigingen niet altijd te voorkomen. Van 1 november tot 31 december kunt u bij Porsche Centrum Leusden terecht voor de Cosmetic Repair Days. Onze monteurs en specialisten, met passie voor het merk, brengen uw Porsche weer terug in topconditie.

Denk hierbij aan het herstellen van een parkeerdeukje, kras in het leer of ster in uw voorruit. Maar ook het reinigen van de airco en het impregneren van uw cabriocap behoren tot het programma. Tijdens de Porsche Cosmetic Repair Days hanteren wij tijdelijk speciale tarieven. Uw Porsche staat er weer prachtig bij voor een nieuw jaar rijplezier.

Maak nu een afspraak via het onderstaande formulier en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen. Uiteraard worden de kosten eerst met u overlegd.

Upload hieronder de foto's van de beschadiging, zodat wij de schade kunnen beoordelen en een afspraak met u kunnen inplannen. Neem de foto niet te dichtbij. Gelieve een halve meter van de schade, zodat wij een idee hebben van de grootte.