Winterset actie

Kies naast het sportief rijden in uw Porsche ook voor veiligheid en upgrade uw Porsche met een prachtige winterset.

Actie: 20 inch RS Spyder winterset (15% korting)
Er zijn diverse sets beschikbaar en voor de Macan rijders hebben we een speciale actie. Deze fantastische 20 inch RS Spyder designset kunnen we u aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs van €5.773,- voor €4.900,-, inclusief montage en 1 seizoen opslag van uw zomerset. Dat is meer dan 15% korting.

Bekijk alle mogelijke wintersets voor uw Porsche. Aan de hand van uw kenteken zoeken wij dit gelijk voor u op.

Vul hier uw kenteken in

Klik de velg naar wens aan en u krijgt een overzicht met meerdere foto's zodat u een goed beeld heeft van deze velg onder uw Porsche. U kunt de meeste velgen ook live bekijken bij ons in de showroom.

Neem contact met ons op wanneer u een winterset heeft gevonden. 

Hoe gaat dit in zijn werk?
Neem contact met ons op om uw keuze door te nemen. De Porsche kan vervolgens door u gebracht worden of door ons worden opgehaald. In de werkplaats wordt de zomerset vervangen en in het Porsche bandenhotel opgeslagen.

U neemt op het afgesproken tijdstip de Porsche weer in ontvangst. U kunt ook eventueel wachten op de wielenwissel, uiteraard onder het genot van een goed kop koffie of thee.

Zorg dat u verzekerd bent van een veilige winterperiode en houdt uw Porsche zomervelgen pekelvrij.

Een andere mooie winterset gezien?
Neem even contact met ons op als u een andere mooie winterset heeft gezien. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 033-4949911 of per email op receptieporschecentrumleusden@pon.com.