Porsche Catalogus (PET) - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Catalogus (PET)

De fascinatie die Porsche heet is tijdloos. Het is een feit dat ongeveer tweederde van alle Porsches die ooit gebouwd zijn, vandaag de dag nog rijden. Dat spreekt vóór Porsche. En voor zijn liefhebbers. Om dat zo te houden, garandeert Porsche Classic wereldwijde beschikbaarheid van onderdelen. Deze originele onderdelen kopen we bij voormalige leveranciers. Als dat niet meer mogelijk is, gaan we op zoek naar nieuwe leveranciers.

Eerste vereiste: ze voldoen aan de Porsche normen op het gebied van techniek, veiligheid en kwaliteit. De basis voor ons werk: documentatie, originele tekeningen,  gedetailleerde beschrijvingen en een omvangrijk aantal voorbeelden. Vanuit ons magazijn in Nederland kunnen wij zo’n 52.000 originele onderdelen leveren. Een complex netwerk voor een simpel doel: blijven rijden.

Bij aanschaf van Porsche Originele Onderdelen ontvangt u twee jaar garantie. Voor hulp bij uw keuze en inbouw kunt u terecht bij Porsche Centrum Leusden. Heeft u meer informatie over Porsche Originele Onderdelen nodig? Neem dan contact op via het contactformulier of maak direct een afspraak met één van onze medewerkers.

Porsche Originele Onderdelen Catalogus

Op zoek naar de juiste onderdelen voor uw Porsche? Selecteer uw model en bouwjaar en klik op de ‘Toon’ knop. In een nieuw scherm wordt dan automatisch een pdf document geopend.

Selecteer catalogus

Toon