Sound of Porsche - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Leusden
Car Configurator
Advies & Contact

Porsche Centrum Leusden

Zuiderinslag 8

3833 BP Leusden

T: 033 49 49 911

info@porschecentrumleusden.nl

Openingstijden werkplaats

Maandag - vrijdag 07:30u - 18:00u
Zaterdag 10:00u - 14:00u

 

Openingstijden showroom

Maandag - vrijdag 9:00u - 18:00u
Zaterdag 10:00u - 17:00u

 

Modellen

Sound of Porsche

Het geluid van Porsche is naast het klassieke lijnenspel misschien nog het meest herkenbare. Zelfs met uw ogen dicht is een Porsche gelijk te herkennen. Zo zorgen de platliggende cilinders van de boxermotor voor een waanzinnig geluid. Door zeer geavanceerde technieken weten de Porsche Sound Engineers zelfs moderne Porsches herkenbaar te laten klinken. 

Het mag duidelijk zijn dat het geluid van Porsche onlosmakelijk verbonden is met het gevoel dat u hebt bij Porsche. Wij hebben prachtige Porsches te koop staan welke door onze 'Sound of Porsche module' nog meer smaak toevoegen.

Uw beslissing om een Porsche te kopen doet u namelijk met al uw zintuigen.

Bekijk hier onze Porsche approved modellen

 

De 'Sound of Porsche' module.
Wij hebben twee geluidsfragmenten uitgekozen en toegevoegd aan de Porsche van uw dromen. Bij één hoort u de Porsche starten en een paar keer revven. Vervolgens rijdt de Porsche volgas weg. Bij het andere geluidsfragment hoort u de Porsche voorbij rijden, opschakelen en terugschakelen.

Wij hebben de geluidsfragmenten niet zelf opgenomen met de betreffende Porsche, maar deze zijn opgenomen in de studio's van Porsche in Duitsland.

Een paar voorbeelden:

 

Dit is de top 5 beste sounds van Porsche.