Proefrit - Porsche Centrum Leusden
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Leusden is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Ervaar nu een proefrit in de Taycan

Bij Porsche Centrum Leusden

Proefrit

Interesse in de Taycan?

Kom langs bij Porsche Centrum Leusden voor een proefrit in de Taycan. Onze adviseurs zijn op de hoogte van alle nieuwe eigenschappen en bijkomende luxe. Verwelkomen wij u straks bij ons in het hart van Nederland?
 

Verwacht het onverwachte 

Het effect van iets onverwachts kan groot(s) zijn. Zo is cola uitgevonden door een apotheker die op zoek was naar een middel tegen hoofdpijn. Klanten bleken het drankje vooral lekker te vinden. Klittenband werd bedacht door een Zwitser die tijdens een wandeling zag dat bepaalde planten in de vacht van zijn hond bleven kleven. Opeens zag hij de basis voor een goed sluitsysteem. 
 
Ferry Porsche droomde van de ideale sportwagen. Hij ging op zoek, maar vond niet wat hij zocht. Daarom bedacht en bouwde hij zijn droomauto zelf. Het resultaat viel ook bij anderen in de smaak. Zo groeide de droom van een gepassioneerde technicus uit tot een sportwagenmerk dat tot de verbeelding spreekt. 
 

Informatie

Indien u specifieke vragen heeft over de Porsche Taycan of telefonisch graag een afspraak wilt plannen met een van onze verkoopadviseurs, neem dan gerust contact met ons op via:
 
[email protected] 
033 - 49 49 911
 
 

Boek een proefrit

Wilt u ervaren wat het onverwachte kan brengen? Boek een proefrit in de Porsche Taycan. Dat zou best eens een effect kunnen hebben dat u niet had verwacht, maar waar u wel blij van wordt. 
 
Vul onderstaand formulier in om uw proefrit aan te vragen.